Film & serier

'Euphoria' sæson 2: Optagelserne er igang - her er alt, vi ved

Af Tanja Hartmann 9. juli 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: The Mega Agency
Kalder alle ’Euphoria’-fans! Den populære HBO-serie er i gang med optagelserne til sæson 2. Her er alt, vi ved om den kommende sæson.

Du kan godt begynde at glæde dig til et gensyn med Rue og de andre karakterer fra ’Euphoria’. Første sæson blev et kæmpe hit på HBO, og derfor har seriens skabere fået grønt lys til at lave en sæson 2. Det har HBO netop meddelt.

- ’Euphoria’- skaberen, Sam Levinson, har bygget en utrolig verden op med en ekstraordinær rollebesætning ledet af den yderst talentfulde Zendaya. Vi er så glade for, at han valgte HBO som hjemsted for denne banebrydende serie. Vi ser frem til at følge disse komplekse karakterer, når deres rejse fortsætter i den nye sæson, fortæller HBOs administrerende direktør til Seventeen.

Seriens officielle Twitterkonto har også postet et billede, hvor man kan se, at skuespillerne er tilbage på sættet for at filme den nye sæson. Se billedet her:

Hvad kan vi forvente af sæson 2?

Sæson 2 starter der, hvor sæson 1 slap. Vi vil fortsat følge Rue og de andre venners kampe i det hårde teenageliv, som i det her tilfælde byder på lidt af hvert - både fester, misbrug, kriser og romancer.

Vi ved på nuværende tidspunkt, at både Zendaya, Angus og Sydney vender tilbage til rollerne som Rue, Fezco og Cassie. Derudover er der også stor chance for, at resten af ​​hovedrollerne vender tilbage.

Vi skal også byde et helt nyt ansigt vedkommen til serien. Backstage skriver, at serien har været på udkig efter nye skuespillere. Hvem de nye roller bliver, ved vi dog ikke endnu.

Du kan følge med i, hvad der kommer til at ske med serien på ’Euphoria’s Twitterkonto. I et opslag lover de at tage deres fans med backstage under hele processen. Se opslaget lige her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere