.
Film & serier

En meget strange julehilsen fra vores allesammens yndlingsvenner

Af Anna Løwe 21. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skuespillerne fra hitserien Stranger Things er altså ret gode til at julehygge - selvom de også er ret gode til at skabe kaos, haha...

Vi savner Stranger Things – og de megaseje skuespillere fra serien! Heldigvis kunne vi for kort tid siden bekræfte, at Stranger Things vender tilbage med en 3. sæson, og vi håber virkelig, det bliver i første halvdel af det nye år.

Læs også: Serier, vi savner

Men indtil da har de søde skuespillere besluttet sig for, at der også er andre måder, de kan please os fans på. Så forleden da samledes de for at pakke nogle julegaver ind til nogle af Stranger Things’ allerstørste fans – og for os, der desværre ikke får en af gaverne, optog de altså en sød og sjov julehilsen, så vi alle sammen kan få glæde af dem (og savne dem endnu mere, de er jo altså seriøst bare den sødeste vennegruppe).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I videoen samles vennerne i Mikes kælder (ja, DEN kælder) for at pakke gaver ind … Og det er nogle af dem tydeligvis bedre til end andre. Men når man samler den vennegruppe, så kan man jo næsten også være sikker på, at der opstår tumult!

Se den søde video med julehilsenen herunder – og rigtig glædelig jul!