Film & serier

Dylan Sprouse er klar med bar hud og hede kys i "After 2: After We Collided"

Af Amalie Takahashi Christiansen 20. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yeees du læste rigtigt! Dylan Sprouse er snart tilbage på din skærm! Han skal nemlig være med i "After 2: After We Collided". Filmens teaser er lige blevet offentliggjort, og Dylan Sprouse er klar med bar overkrop og hede kys. Se den her!

Den megagode film "After" får en efterfølger med titlen "After 2: After We Collided”, og her spiller den kære Dylan Sprouse, den nytilkomne karakter, Trevor Matthews.

Filmens teaser er lige blevet offentliggjort, og her går bølgerne højt mellem ham og den unge Tessa Young, der spilles af den honning-blonde skønhed Josephine Langford.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den 14. februar 2020 var det valentinsdag, og den fulde teaser for ”After 2: After We Collided” rullede ind over skærmen lige i tide til denne kærlighedsfyldte dag – og det er med masser af bar hud, hede kys og store følelser, at det intense teen-drama udspiller sig.

I en kort scene i den nye teaser optræder Dylan i bar overkrop i et rum med Tessa, mens Hardin banker på døren: ”Er det Hardin Scott?” Spørger Trevor - og forstår du selvfølgelig, hvis du så den første film af ”After", hvor Tessa og den mystiske Hardin ustandseligt kæmpede med store følelser i et turbulent forhold.

”En lille valentinsdag-gave fra os til dig,” blev der skrevet på filmens officielle Twitter-profil, da de delte den nyeste video med deres fans - især en gave til alle os, der synes, at Dylan Sprouse er den lækreste EVER…

Læs også: Denne stjerne voksede op som Justin Bieber-fan, og nu er de BFFs

Datoen for filmens premiere er endnu ikke officiel, så indtil den offenliggøres, må du nøjes med den 46 sekunder "korte" teaser. Vi synes i hvert fald godt, at den kunne have været meget længere, og vores hjerter stoppede nærmest i de sidste sekunder, hvor de hede scener udspiller sig. Se selv:

Har du fået varmen af at læse med her? Så se med i galleriet, og giv din vurdering af, hvor intenst det var mellem Tessa og Hardin i den første "After”. Mon det bliver vildere i "After 2: After We Collided"?

after-we-collided-1-tessa-og-hardin

Foto: Mega
Foto: Mega
Foto: Mega