Film & serier

Disse verdenskendte musikere er med i ny serie

Af Josephine Sjelhøj 22. august 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: HBO Max
En ny dramaserie indtager snart HBO Max, og den seneste trailer afslører, at vi kan forvente et stjernespækket cast.

I sommeren 2021 blev det annonceret, at verdensstjernen The Weeknd skulle stå bag en ny, stor Hollywood-serie, og nu får vi endelig et smugkig på, hvad vi kan forvente af projektet, der har titlen "The Idol".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En ny trailer for serien afslører, at vi i "The Idol" kommer til at følge en ung popstjerne, spillet af Lily-Rose Depp, som bliver romantisk involveret med en klubejer fra Los Angeles, der samtidig er kultleder.

The Weeknd, der er medskaber af serien, spiller også en af hovedrollerne i den kommende serie, der forventes at blive en af de serier, man ikke kommer til at undgå.

Den er nemlig instrueret og medskabt af Sam Levinson, som også står bag "Euphoria", der har taget hele internettet med storm. Traileren til Levinsons nyeste skud på stammen afslører også, at "The Idol" får samme rå utryk som megahittet med Zendaya i hovedrollen.

Ud over Lily-Rose Depp og The Weeknd inkluderer det stjernespækkede cast også de verdenskendte musikere Jennie Kim og Troye Sivan. Derudover kan vi også se frem til at se Mike Dean, Dan Levy, Rachel Sennott, Hank Azaria og mange flere på rollelisten.

Serien bliver tilgængelig på HBO Max. Dog er det endnu uvist, hvornår serien har premiere, men streaming-giganten lover, at vi kan få den at se "meget snart".

Se traileren til "The Idol" lige her:

Læs mere om

MestLæste