alt eller intet
Reklame

Det vidste du ikke om filmen ”Alt eller intet”

Af Reklame 23. maj 2017
Der er ret god chance for, at ”Alt eller intet” bliver din nye yndlingsfilm! Derfor skal du selvfølgelig kende de her facts om den.

Den 25. maj har ”Alt eller intet” premiere i de danske biografer – og du kan godt glæde dig til at se den! Den handler om pigen Maddy, som ikke kan forlade sit hus, fordi hun har en sjælden sygdom, der betyder, at hun kan dø af bakterierne udenfor.

Det lyder jo i sig selv ret slemt, men det bliver endnu værre af, at den søde fyr Olly flytter ind i nabohuset. Maddy og Olly begynder nemlig at skrive SMS’er sammen, og de får følelser for hinanden. Nu er spørgsmålet så, hvordan man kan have et forhold, når den ene konstant er lukket inde i sit hus …

Læs også: De bedste film på Netflix

Lyder det som en film for dig? Hvis ja (og hvem kan sige nej?), så læs lige de her facts, du bare SKAL vide om ”Alt eller intet”:

  • Hvis du synes, du har set Amandla Stenberg, som spiller Maddy i filmen, før, så har du helt ret! Hun spillede nemlig den lille pige Rue i den første ”The Hunger Games”-film.
  • Amandla har en dansk far, og hun har været i Danmark mange gange – og kan faktisk også tale en lille smule dansk!
  • Filmen er bygget på en meget populær bog af forfatteren Nicola Yoon. På engelsk hedder den ”Everything, Everything”.
  • Vi er helt sikkert ikke de eneste, der har fået et crush på Nick Robinson, som spiller Olly i ”Alt eller intet”. Hvis du gerne vil se mere til ham, kan du blandt andet opleve ham i filmene ”Jurassic World” og ”The 5th Wave”.
  • Nick sagde ja til rollen i filmen, fordi han synes, historien er original og et friskt pust til ungdomslitteraturen og ungdomsfilmgenren.
  • Amandla fik rollen som Maddy over Skype, fordi hun var i Paris. Man kunne tro, det er svært at få en rolle på den måde, men instruktøren, Stella Meghie, var sikker på, at Amandla var den helt rigtige, så snart hun begyndte at snakke.
  • Nogle af scenerne er indspillet i Mexico, og på et tidspunkt kom der en voldsom storm, så de blev nødt til at stoppe optagelserne, fordi det simpelthen var for farligt at filme scenerne, der skulle foregå i havet.
  • Farven pink var forbudt på settet! Instruktøren mener nemlig, at det er en farve, man tit ser i teen-film, og hun ville gerne have, at ”Alt eller intet” skulle være anderledes. I stedet for brugte hun meget blå, grøn, gul og lilla – alle i pastel!

Læs mere om

MestLæste