High School Musical-par spiller sammen i ny film
Film & serier

Det her ’High School Musical’-par er med i ny julefilm

Adele Bennett-Larsen 7. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @highschoolmusical
I den nye julefilm ’A Christmas Dance Reunion’ får vi glæden af to af vores yndlingskarakterer fra ’High School Musical’. Læs med her og find ud af hvem.

Julen falder tidligt i år, vi kan nemlig se Monique Coleman (Taylor i HSM) og Corbin Bleu (Chad i HSM) danse sammen igen. Denne gang i en fortryllende af julehistorie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I gode gamle dage...
I ’High School Musical’-filmene spiller Monique Coleman den kloge pige, Taylor McKessie, der bliver gode veninder med hovedkarakteren Gabriella Montez. Taylor dater en af skolens basketball-spillere, Chad Danforth (spillet af Corbin Bleu).

'A Christmas Dance Reunion'
I den nye julefilm, ’A Christmas Dance Reunion’, møder de to skuespillere hinanden igen, dog er handlingen ikke direkte forbundet til ’High School Musical’-filmene. I ’A Christmas Reunion’ spiller de to skuespillere nemlig Lucy og Barret, som er tidligere High School-dansepartnere, der nu mødes som voksne og danser en sidste dans sammen.

Trods nye navne og en anden forhistorie, så fornemmer man bestemt en vis ’High School Musical’-vibe i traileren - særligt når der danses.

'A Christmas Dance Reunion' kan ses på den amerikanske TV-kanal Lifetime. Se traileren til filmen nedenfor.

Vi håber, at vi snart kan se den i Danmark også!

Læs mere om

MestLæste