Film & serier

Det første billede fra Harry Styles' kommende film er ude, og vi kan nærmest ikke være i os selv

Sofie Valentin 27. april 2022
Den verdenskendte sanger Harry Styles er aktuel med andet end et album i år. Nu er det første billede fra hans kommende film, 'Dont Worry Darling', blevet frigivet, og vi glæder os - om muligt - endnu mere til premieren nu.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk.

Opmærksomheden omkring Harry Styles er endnu større, end den plejer at være for tiden. Den verdenskendte sanger har for nylig udgivet den voldsomt populære single 'As It Was', der er den første udgivelse fra hans nye album 'Harry's House', som udkommer i maj. 

 

 

 

Derudover har han netop været hovednavn på den amerikanske musikfestival Coachella, hvor han to weekender i streg har leveret optrædener, der – for at sige det mildt – ikke er gået ubemærket hen blandt fans af det tidligere medlem af bandet One Direction. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men Harry Styles har andet på programmet i 2022 end blot et nyt album og den resterende del af sin verdensturné 'Love On Tour'. 

For sangeren er også aktuel med den psykologiske thriller 'Dont Worry Darling', hvor han spiller overfor Florence Pugh, der blandt andet er kendt fra 'Black Widow' og 'Little Women'. Filmen er instrueret af Olivia Wilde, der også har en birolle i filmen – og som Harry Styles i øvrigt også er i et forhold med. 

Filmen udkommer efter planen 23. september i år, tidligere på året blev en kort teaser  frigivet, og nu er det første billede fra 'Don't Worry Darling' også blevet offentliggjort. 

Foto: Ritzau Scanpix

'Don't Worry Darling' handler om en husmor (Florence Pugh), der sammen med sin mand (Harry Styles), bor i et utopisk eksperimenterende samfund.  

Du kan se teaseren til 'Don't Worry Darling' her: 

Læs mere om

MegetMere