Film & serier

Der kommer en efterfølger til denne populære Disney-film

Af Tanja Hartmann 7. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En helt særlig Dinsey-film kunne for første gang ses på vores skærme i maj 2021. Efter stor succes er en to'er allerede på vej. Find ud af mere her.

Har du set den splinternye Disney-film ’Cruella’? Og kan du ikke få nok at den velklædte skurk? Så kan du godt begynde at glæde. En to’er er netop på vej.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den 28. maj 2021 debuterede ’Cruella’ for første gang i biograferne og på Disney+, og den har allerede fået kæmpe succes rundt om i verden.

Den første film scorede over 26,5 millioner kroner inden for blot fire dage. De mange penge og den store succes har derfor gjort det muligt at producere endnu en liveudgave af den klassiske Disney-film. Det skriver The Hollywood Reporter.

- Vi er meget tilfredse med den succes, som ’Cruella’ har fået. Filmen er blevet taget utroligt godt imod af publikum rundt om i verden. Den er allerede blandt de mest populære af vores nye liveudgaver. Vi håber på, at publikum fortsat vil nyde den fantastiske film, fortæller en talsmand fra Disney.

I den anden film vil Emma Stone igen indtage hovedrollen som den ikoniske skurk, Estella. En rolle, som hun har fået stor ros for. Alt tyder derfor på, at vi vil se meget mere til den magtfulde og dalmatinerelskende skurk.

Hvis du ikke har set den første ’Cruella’-film endnu, kan du få et lille smugkig i traileren her:

Læs mere om

MestLæste