Film & serier

Emma Stone overrasker i hovedrollen som skurk i ny Disney-film

Af Tanja Hartmann 18. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du vild med den klassiske Disney-film '101 Dalmatinere'? Så er der stor sandsynlighed for, at du vil elske denne nyhed.

Den 27. maj udkommer den helt nye Disney-film, ’Cruella’, i biograferne, og den har ingen ringere end den amerikanske skuespillerinde, Emma Stone, i hovedrollen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Filmen tager os tilbage til 1970’erne og fortæller historien om, hvordan den onde Cruella bliver til. Vi følger Disney-skurken i sine unge år, inden begivenhederne med de 101 Dalmatinere sker.

Læs også: Disney+: Snart kan du se endnu flere film og serie

Den første trailer er offentliggjort

Disney udgav den 17. februar 2021 den første trailer til filmen – og der er skruet helt op for spændingen. Se traileren her:

Traileren starter ud med at vise den rødhårede unge Estella, der bliver spillet af den dygtige Emma Stone. Estella er en kreativ og håbefuld modedesigner. Men hendes liv tager en dramatisk drejning, når hun møder rivalen Baroness von Hellman. Det fører til, at hun ender i et foruroligende samarbejde med nogle tyve og svindlere.

Læs også: Seje facts om Emma Stone

Estella bliver mere og mere rasende, og som tiden går, udvikler hun sig langsomt til Cruella i en makeover helt udover det sædvanlige – med kjoler, der går op i flammer, en helt ny frisure og ikke mindst med Dalmatinere ved sin side.

Vi glæder os til at se filmen om, hvordan en af Disneys største skurke blev til!

Læs mere om

MestLæste