Film & serier

Denne serie sætter vild streamingrekord

Mariah Leitisstein 24. august 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Ollie Upton/HBO & Canva
Det tegner godt for en helt særlig serie fra HBO. Så godt, at den efter bare én episode er på vej til at blive årets helt store seriehit.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

HBO er flyvende!

Takket være drager og Targaryens kan HBO i denne uge fejre, at den nye "Game of Thrones"-prequel, "House of the Dragon", har haft en mildest talt forrygende start.

Serien har efter den store premier formået at slå netværkets rekord for mest sete premiere nogensinde.

Ifølge HBO tjekkede 9,986 millioner amerikanere ind for at "House of the Dragon", der havde premiere søndag aften amerikansk tid.

Foto: Ollie Upton/HBO

Til sammenligning havde premieren på første afsnit af "Game of Thrones" tilbage i 2011 et samlet seertal på 2,22 millioner.

Det tal plejer ifølge HBO kun at svare til mellem 20- og 40 % af de samlede seertal.

"House of the Dragon" markerer sig også med at være den største seriepremiere på HBO Max i både USA, Sydamerika, Europa, Mellemøsten og Afrika.

Foto:Ollie Upton/HBO

Også på de sociale medier var "House of the Dragon" kongen over dem alle.

På premieredagen var "House of the Dragon" det emne, der trendede mest på Twitter i hele 14 timer i træk. Også på Google Trends dominerede serien på førstepladsen.

En video på TikTok viser også en bygning i New York, hvor næsten alle etagerne sidder og ser den samme episode af den nye serie samtidig. Se den virale video lige her:

Foto: Ollie Upton/HBO

- Det var vidunderligt at se millioner af "Game of Thrones"-fans vende med os tilbage til Westeros i går aftes, lyder det i en udtalelse fra Casey Bloys, der er indholdschef hos HBO og HBO Max. Det skriver Deadline.

- "House of the Dragon" byder på et utrolig talentfuld hold af ansatte, der har lagt hjerte og sjæl i produktionen, og vi er ekstatiske over publikums positive respons.

- Vi ser frem til at dele, hvad George, Ryan og Miguel ellers har planlagt i denne sæson.

"House of the Dragon" kan streames på HBO Max.

Denne artikel blev for første gang bragt hos sh.dk.

Læs mere om

MestLæste