mode

Stort modebrand indgår samarbejde med ’Game of Thrones’-stjerne

Af Josephine Sjelhøj 12. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
H&M har store ambitioner om at ændre fremtiden for mode, og én af måderne, de vil gøre det på, er at sikre mere bæredygtighed i branchen. Derfor har H&M nu indgået et spændende partnerskab med en helt særlig ’Game of Thrones’-stjerne.

H&M er klar med en række nye initiativer, som skal være med til at ændre fremtiden for mode. Nu er en helt særlig ’Game of Thrones’-stjerne klar til at hjælpe H&M med at opnå deres store ambitioner.

Maisie Williams er netop blevet udnævnt som H&M’s nye Global Sustainability Ambassador – en rolle, hun er meget stolt af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg kan ikke vente med at vise alle, hvad vi har arbejdet på. I denne rolle kommer jeg til at arbejde tæt med nogle af H&M’s eksperter for at drive bæredygtige initiativer, og arbejde hen imod en tilgængelig og cirkulær modefremtid, skriver skuespilleren i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: H&M lancerer kollektion med et kendt denim-brand: Se de flotte styles

I et interview med Vi Unge fortæller H&M’s Global Sustainability Manager, Pascal Brun, at han også er meget begejstret for det nye samarbejde med Maisie, som han kalder en ”fantastisk person” at tale med.

Stort samarbejde med Animal Crossing

Det første initiativ for bæredygtighed, som Maisie og H&M samarbejder om, er lanceringen af H&M ’Looop Island’ i det populære spil, Animal Crossing: New Horizons, som lanceres d. 13. april.

Mange kender Animal Crossing som et spil, hvor man får lov til at udforske sin kreativitet ved at bygge en ø, som fungerer som ens egen lille personlige flugt fra hverdagen. H&M Looop Island kommer til at give brugerne den samme følelse tilsat et bæredygtigt tema, som skal inspirere dem til at genanvende deres tøj.

I spillet vil gamere have mulighed for at indlevere deres tøj til genanvendelse, så de kan skabe nyt tøj i H&M’s Looop-maskine. Til spillet har de også designet og udviklet en særlig avatar-udgave af Maisie, som på tværs af digitale platforme vil interagere med H&M’s kunder.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan shopper du mere bæredygtigt

H&M udnævner ’Game of Thrones’-stjerne som Global Sustainability Ambassador
Foto: H&M / PR

- Vi er nødt til at skabe en forandring inden for modeindustrien ved at opfordre alle til at genanvende, genskabe og genvinde deres uønskede tøj og tekstiler. Fremtiden for mode er nødt til at se anderledes ud, og vi vil gerne være en del af denne løsning, fortæller Pascal Brun til Vi Unge om H&M’s samarbejde med Maisie og Animal Crossing.

Maisie er selv stor fan af Animal Crossing, og hun bruger også meget tid på at game. Det er blandt andet også en af grundende til, at hun var det ”perfekte” valg som Global Sustainability Ambassador for H&M.

- Hendes store følgerskare inden for gamer-fællesskabet, og den måde, hun interagerer med sine fans på, giver hende den perfekte mulighed for at nå et ungt og velinformeret publikum og fortælle om, hvad bæredygtighed betyder for H&M, siger Pascal, der samtidig fortæller, at han har haft mange ”interessante” samtaler med skuespilleren om, hvordan de sammen kan inspirere H&M’s kunder.

Genanvend, genskab og genvind

Hvis der er én ting, Maisie og H&M er enige om, så er det, at modeindustrien har behov for stor forandring. Pascal Brun fortæller, at H&M’s mål er at benytte 100% genanvendte eller bæredygtige materialer i alle deres produkter inden 2030.

Derfor har de også et helt særligt budskab, som de gerne vil inspirere deres kunder til at huske i hverdagen: Genanvend, genskab og genvind. For at skabe en modeverden, som ser anderledes ud, mener H&M nemlig at det er den indsats, der skal til for at skabe et lukket kredsløb.

- Det er tid til at handle og skabe mere levedygtige produktionskredsløb for at beskytte vores planet for de næste generationer, fortæller Maisie om sin rolle som Global Sustainability Ambassador for H&M.

Læs mere om

MestLæste