Film & serier

Denne populære julekalender vender tilbage i 2022

Af Tanja Hartmann 8. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du en af dem, der sidder klistret til sofaen, når årets julekalendere kører over skærmen? Så kan du godt glæde dig. I 2022 vender en helt særlig julekalender tilbage med splinternye afsnit.

Der er ingen rigtig jul uden årets julekalendere, som hver aften kører over skærmen. Det bliver heller ingen undtagelse i 2022. Julekalenderen ’Tinka’ vender nemlig tilbage, og den bliver spækket med helt nye julerier, det skriver TV2.

Den tredje sæson af den populære julekalender er allerede i fuld gang med optagelserne, og den kommer til at gå under titlen ’Tinka og sjælens spejl’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Josephine Chavarria Højbjerg, der spiller nissepigen Tinka, har netop offentliggjort den glædelige nyhed på Instagram:

LÆS OGSÅ: Vennebog: 19 spørgsmål til Josephine Højbjerg!

Hvad kan vi forvente?

Der er god grund til at glæde sig. Tinka og Lasse vil nemlig drage på nye og spændende eventyr, som selvfølgelig er spækket med masser af julestemning.

Anden sæson af julekalenderen, som gik under navnet ’Tinka og Kongespillet’, sluttede med, at Tinka forende Nissernes Rige og menneskeverdenen. Men alt er vist ikke gået, som det skulle være.

I tredje sæson vil Tinka få store udfordringer med den nye styreform, det er nemlig ikke alle nisser, som er lige tilfredse med den.

Vi vil også se Tinka, sammen med mennesket Lasse, lede efter en gemt familiehemmelighed, som kommer til at have afgørende betydning for nissernes eksistens.

Har fået stor succes

’Tinka’ har allerede haft stor succes. Anden sæson af julekalenderen er en af de meste sete nogensinde, og så har den fået et af de højeste kvalitetsstempler.

Julekalenderen har også vundet flere priser. Den har vundet Svend Prisen for 'Årets tv-dramaserie', og så har Josephine Chavarria Højbjerg vundet prisen for 'Årets danske skuespiller i en tv-dramaserie'.

Dog kommer vi til at vente lidt over et år, før ’Tinka og sjælens spejl’ udkommer. Det giver os heldigvis god tid til at gense de første to sæsoner, så vi er helt up-to-date til den tredje!

LÆS OGSÅ: Karriereskift? Her er Albert Rosins nye job

Læs mere om

MestLæste