Kendte

Vennebog: 19 spørgsmål til Josephine Højbjerg!

Kæmsgaard 16. december 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad ville du tage med på en øde ø? Alt det og meget mere svarer Josephine Højbjerg på lige her!

Du kender hende nok både som den søde og hjælpsomme Tinka fra julekalenderen på TV2 og som den sjove og søde Sofie i "Første gang", men når hun ikke spiller rollen som Tinka eller Sofie, er hun den 16-årige bornholmer, Josephine Højbjerg.

Og ligesom både Tinka og Sofie er Josephine også sød, ydmyg og bare megasej. Hun har svaret på 19 spørgsmål, så nedenfor kan du læse om Josephines bedste køb nogensinde, hvad hun elsker allermest, og hvad der kan gøre hende genert.

Foto: Per Arnesen/TV2

Jeg hedder: Josephine Chavarria Højbjerg. Mit mellemnavn stammer fra Costa Rica, og jeg har det, fordi jeg er kvart costaricaner.

Kælenavn: Det må vist være Jose. Det siger alle, der kender mig godt. Nogle gange bliver jeg kaldt Jojo. Det er nærmest helt underligt, når nogen kalder mig ved fulde navn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Yndlingsfarve: Det må nok være blå.

Livret: Jeg kan ikke rigtigt vælge. Enten er det and eller sushi. Jeg elsker begge dele megameget.

Hvis jeg kun måtte tage tre ting med på en øde ø, ville jeg medbringe: Min mobil, en solcelleoplader, mad og en helikopter, så jeg kunne komme væk, når jeg blev træt af at være der (det var vist fire ting!).

Den her restaurant vil jeg anbefale dig: Det må nok være Sticks’n’Sushi. Faktisk bare alle gode sushi-restauranter.

…og hvis jeg er i udlandet, er det: Jeg ved ikke, om jeg kan komme med én bestemt, men i hvert fald bare noget lokalt. De små lokale restauranter er altid de bedste.

Mit bedste køb nogensinde: Det er nok, da jeg fik lov til at købe min hund Lemon. Jeg købte ham som 8-årig for min første løn, som jeg tjente i tv-serien Pendlerkids, og jeg har ham heldigvis stadig.

Det har jeg altid i tasken: Mine AirPods og en læbepomade har jeg ALTID med mig.

Jeg bliver genert, når: Når nogen roser mig. Jeg er ikke så god til at tage imod ros, for jeg synes som regel altid, at jeg kunne have gjort det bedre. Jeg er nok lidt hård ved mig selv på det område.

Mit bedste styling-tip: Nok ikke et decideret styling-tip, men hav altid noget på, som du føler dig godt tilpas i, så bliver din udstråling så meget bedre.

Bedste tv-serie: Helt klart Stranger Things. Den er så godt lavet og har nogle super dygtige skuespillere med.

All time favorite movie: Det må nok være En flænge i himlen. Totalt teenagefilm, men den er så fin og rørende. Den kan jeg altid se.

Sådan blander jeg min slikpose: Jeg elsker chokolade! Så der ville jeg komme en masse chokolade og en masse surt slik i.

Jeg hader, når: Nogen bliver uretfærdigt og dårligt behandlet, det er faktisk det, der kan gøre mig allermest sur.

Jeg elsker, når: Jeg har tid til at hygge med min familie og venner, og vi bare sidder og hygger og får os et godt grin.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Et par basic sorte jeans, det er altid dem, jeg tyr til, hvis jeg er i tøjkrise.

Guilty pleasure: Jeg drikker al for meget iskaffe. Jeg har prøvet at trappe lidt ned mange gange, men jeg har virkelig meget svært ved at undvære det.

Hvis du heller ikke kan få nok af den seje skuespiller Josephine Højbjerg, kan du lære endnu mere om hende lige her:

Læs mere om