Film & serier

Denne Harry Styles-sang er med i "Bridgerton 2"

Christoffer Mygind Juul 9. marts 2022
Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix
De uventede stryger-versioner af kendte popnumre i første af sæson af "Bridgerton" stjal showet og gik viralt. Nu er cover-numrene til anden sæson blevet offentliggjort – og det lover godt, i hvert fald for Harry Styles-fans.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Artiklen blev første gang bragt hos ELLE.dk.

Da første sæson af Neflix' seriehit "Bridgerton" fik premiere, var det ikke kun dramaet og kostumerne, der løb med opmærksomheden. For musikken var mindst ligeså bemærkelsesværdig og lød i starten underligt bekendt selv for folk, som ikke normalt hører klassisk musik.

Det var der en god grund til. For det var popnumre som blandt andre Taylor Swifts "Wildest Dreams", Ariana Grandes "Thank You, Next" og Billie Eilish' "Bad Guy", der var kommet under behandling af dygtige stryger-kvartetter. De blev til overraskende populære ørehængere, der gik viralt på blandt andet TikTok.

Var du lige så vild med de uventede versioner af de kendte numre som os, kan du godt glæde dig til anden sæsons musik. For Netflix har nemlig offentliggjort listen over de numre, der får et stryger-cover i seriens anden sæson, og det ser ud til at blive mindst ligeså godt som i første sæson. Listen tæller blandt andet nogle af de største popstjerner lige nu som Harry Styles og Rihanna, mens også Madonna og Alanis Morissette kommer under kærlig behandling. Se hele listen af over de numre du kan glæde dig til herunder:

Alle cover-numre i anden sæson

"Sign of the Times" af Harry Styles
"Diamonds" af Rihanna
"Dancing on My Own" af Robyn
"Material Girl" af Madonna
"You Oughta Know" af Alanis Morissette
"Wrecking Ball" af Miley Cyrus
"What About Us" af Pink
"Stay Away" af Nirvana
"How Deep Is Your Love" af Calvin Harris and Disciples
"Kabhi Khushi Kabhie Gham" af Lata Mangeshkar

"Bridgerton" er skabt af Shonda Rhimes, der også står bag serier som "Greys hvide verden" og "Inventing Anna". Hun formåede med 'Bridgerton' at puste nyt liv i periodedramaet ved at give det en moderne overhaling med masser af farverige kostumer, divers casting og altså velkendt musik i nye klæder. Kan du heller ikke vente til den nye sæson lander på Neflix den 25. marts, kan du i playlisten herunder komme i stemning ved at ved høre eller genhøre alle cover-numrene fra første sæson.

MegetMere