Film & serier

”Den lille havfrue” bliver til live-film med virkelige skuespillere!

Af Selina Sander Jensen 4. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Disney er i fuld gang med at lave deres tegnefilm til liveaction film, og den næste i rækken er ”Den lille havfrue”. Nu er det netop blevet afsløret, hvem der skal spille Ariel, Tumle og Sebastian! Læs mere her.

Det er allerede 30 år siden, at Disneys ”Den lille havfrue” kom ud som tegnefilm, og nu kan vi glæde os til at se den i biografen med en blanding af rigtige mennesker i rollerne og animerede karakterer! For præcis ligesom med for eksempel ”Junglebogen”, ”Aladdin” og (meget snart) ”Løvernes Konge”, er der en liveaction udgave på vej af ”Den lille havfrue”.

Det er allerede blevet afsløret, hvem der kommer til at spille rollerne som Ariel, Tumle og Sebastian.

Læs også: Test: Hvem er din Disney-prins?

Hovedrollen som Ariel skal spilles af den 19-årige skuespiller og sangerinde Halle Bailey. Hun er bedst kendt som den ene halvdel i sanggruppen Chloe x Halle, som hun danner sammen med sin søster. Pigerne slog igennem på YouTube, hvor de blev opdaget af Beyoncé – og de fik endda lov til at varme op for hende på hendes ”Lemonade”-turné.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se hende her:

Foto: Shutterstock

Den 12-årige skuespiller Jacob Tremblay har fået rollen som Tumle, og skuespilleren Akwafina kan findes i rollen som Sebastian.

Filmen kommer til at have mange af sangene fra den originale film, men der bliver også lavet nogle helt nye sange til den nye film. Det er endnu ikke afsløret, hvornår filmen får premiere, men de går i gang med optagelserne i starten af år 2020.

Læs også: 20 facts om Disney-prinsesser

Vi glæder os SÅ meget til at se den nye film! Skal du også se den?