Film & serier

Se den færdige ”Aladdin”-trailer i fuld længde!

Af Selina Sander Jensen 13. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tidligere i år offentliggjorde Disney en teaser for den kommende live action ”Aladdin”-film, men nu er der endelig landet en trailer i fuld længde – og den afslører også nogle af de velkendte sange…

Den 27 år gamle Disney-klassiker, ”Aladdin”, udkommer snart som en live-action genindspilning – altså en film med rigtige mennesker. Tidligere på året løftede Disney sløret for, hvem der spillede med i den nye film, og nu er den fulde trailer altså også klar.

I traileren kan man se, hvordan hovedrollerne spiller over for hinanden, og det ser ud til, at filmen er fyldt med både humor, spænding og kærlighed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Hvilket Disney-par er i?

Mena Massoud spiller hovedrollen ”Aladdin”. Ligesom i den originale film møder han lampeånden Genie, som i live action-udgaven spilles af Will Smith. I traileren kan man høre en kort bid af Genies sang ”Friend Like Me”. Aladdin møder selvfølgelig også prinsessen Jasmin, som spilles af Naomi Scott, og sammen synger de sangen ”A Whole New World”, som man også kan høre en del af i den nye trailer. Gåsehud!

Se traileren lige her:

Filmen har premiere i Danmark den 23. maj, og vi glæder os! Skal du se den?

Læs mere om