Tudefilm
Film & serier

De bedste tudefilm

Af Redaktionen 3. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fin dine kleenex frem, for her kommer en oversigt over de allerbedste tudefilm nogensinde.

Artiklen er skrevet af Robina Jørgensen

Nogle gange er det bedste i verden at finde den rette film frem og græde igennem. Efter en lang dag er det bare rart at kunne finde noget lækkert guf, sætte sig til rette i sengen, finde nogle kleenex frem og slappe af med en rigtig tudefilm. At lade følelserne komme ud en gang imellem er sundt, og noget vi alle godt kunne gøre noget oftere. At græde igennem hjælper dig faktisk også med at komme af med stress.

Læs også: De bedste tudefilm til kærestesorger

Vi har derfor samlet de 11 bedste tudefilm til dig og dine veninder, så I bare kan græde løs. Snøft.

Debedstetudefilm

Miley Cyrus og Liam Hemsworth mødte hinanden, da de optog ”The Last Song”. Miley spiller Ronnie, der skal bo hos sin far i sommerferien. Ronnie gider ikke og tænker kun på at komme tilbage til New York. I løbet af sommeren ændrer tingene sig drastisk for dem alle sammen. “The Last Song” er til dig, der gerne vil se en romantisk og dramatisk film med genkendelige skuespillere.
Foto: All Over
“En flænge i himlen” er en barsk men også ægte fortælling om kærlighed og kræft. I filmen møder du 17-årige Hazel, som har lungekræft og går i en støttegruppe for kræftramte unge. En dag støder hun ind i Augustus, som også kommer i støttegruppen. Med tiden falder de for hinanden og bliver kærester. Hele filmen er både sjov og megasørgelig, og den uventede slutning får dig med garanti til at græde.
Foto: All Over
Hvis du elsker hundehvalpe og en god tudefilm, så er ”Marley & Me” lige noget for dig. I filmen møder du John og Jennifer, som lige er blevet gift og flyttet fra Florida. De beslutter sig at for købe en hund, og ender med hunden Marley, og så starter et eventyr lidt ud over det sædvanlige.
Foto: All Over
Din fantasi kan mere, end du tror. Det kan 11-årige Jess og Leslie i hvert fald give os ret i. Hovedperson Jess er lidt af en enspænder, som begraver sig i sin egen verden. Jess og klassens nye pige Leslie må hver dag finde sig i at blive mobbet af de andre. En dag beslutter de sig for at skabe deres eget fantasiland - nemlig Terabithia. En dag vælger Leslie at tage til fantasilandet alene. Det skulle hun aldrig have gjort.
Foto: All Over
Vi kender den alle sammen, og det er nok en af de sværeste film at være kold over for. Filmen foregår i 1940 og handler om den fattige fyr Noah, som forelsker sig i den unge Allie fra overklassen. Deres klasseforskelle giver dem dog en masse problemer i deres forhold. Snøft, snøft!
Foto: All Over
Under Anden Verdenskrig bliver Brunos far forfremmet, og familien flytter ud på landet, tæt på den koncentrationslejr, hvor faren skal arbejde. Bruno savner nogen at lege med bliver venner med Shmuel, som bor på den anden side af hegnet – inde i koncentrationslejren. En dag kan Shmuel ikke finde sin far, så Bruno vælger at komme ind i koncentrationslejren og hjælpe med at finde ham…
Foto: All Over
“If I Stay” er en ægte tudefilm. Filmen handler om teenagepigen Mia, som forelsker sig i rockmusikeren Adam. Mia og Adam bliver kærester og alt ser skønt ud, indtil hele Mias familie dør i et biluheld. Mias krop ender i koma, mens hendes bevidsthed er stadig vågen. Skal hun vælge at vende tilbage til livet med Adam og den enorme sorg, eller skal hun vælge døden og intetheden?
Foto: All Over
Hele eventyret starter under Anden Verdenskrig med den lille dreng Angus, som finder et æg og tager det med hjem. Ægget klækker, og ud kommer en lille skabning. Angus kalder væsenet for Crusoe, og de knytter sig tæt til hinanden og bliver meget gode venner. Desværre er det ikke nemt at passe Crusoe, og Angus må sætte ham tilbage i søen. Angus’ opgave er nu at passe på Crusoe og deres hemmelighed.
Foto: All Over
Channing Tatum i en tudefilm? Det kan vi lide! John er soldat, og på sin orlov møder han Savannah, og de to forelsker sig. Da John skal tilbage til hæren, beslutter John og Savannah sig for at holde kontakten gennem breve. De bliver også enige om, at Johns kontrakt med hæren ikke skal forlænges, men så bliver det den 11. september 2001, og der skal John vælge imellem sin pligt i hæren eller sit nye liv med Savannah.
Foto: All Over
Robert Pattinson spiller hovedrollen i “Remember Me”. Filmen handler om Tyler, der har det meget svært, da hans bror har begået selvmord. Han er lidt af en rod og kommer tit op at slås med andre. Tyler møder pigen Ally, og de to bliver forelsket, men snart begynder nogle vilde hemmelighed at dukke op…
Foto: All Over
Held og lykke med at holde tårnene tilbage når du ser denne film. Som vi nok alle ved, så handler “Titanic” om Jack fra den fattige underklasse og Rose fra overklassen, som forelsker sig i hinanden under rejsen på det kæmpestore og fabelagtige skib Titanic. Desværre går rejsen ikke som planlagt, og det er vist ingen hemmelighed, at slutningen er sygt sørgelig.
Foto: All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om