Rygter: Forlader Olivia Rodrigo ’High School Musical: The Musical: The Series’?
Film & serier

Blev Olivia Rodrigos 'High School Musical: The Musical: The Series’-exit lige bekræftet?

Af Josephine Sjelhøj 4. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @oliviarodrigo
Olivia Rodrigo har haft et succesrigt 2021, og derfor er mange begyndt at spekulere på, om stjernen mon forlader ’High School Musical: The Musical: The Series’ efter sæson 2. Seriens skaber har kommenteret på rygterne, og det har fået internettet til at gå amok.

Da Olivia Rodrigo fik rollen som Nini i ’High School Musical: The Musical: The Series’, var der ingen, der havde forudset, at hun ville blive verdensstjerne på rekordtid. Alligevel er den 18-årige sangers navn kommet på alles læber, efter hun har hittet med ’driver’s license’ og ’good 4 u’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det har nu fået fans af ’HSMTMTS’ til at spekulere på, om stjernen er på vej til at forlade den populære Disney-serie. Seriens skaber har derfor kommenteret på rygterne, og det har bestemt ikke fået internettet til at slappe af.

Tim Federle, der står bag efterfølgeren til de ikoniske Disney-film, fortæller i et nyt interview, at selvom Olivia spiller en vigtig rolle i serien, så vil han ikke forhindre hendes karriere i at blomstre endnu mere.

- Jeg vil gerne have, at serien har succes, men skuespillerne, som laver serien, er altid vigtigere for mig end produktet, fortæller Tim Federle, der samtidig siger, at han ønsker, at Olivia er glad. Derfor kommer han til at støtte hendes valg – også hvis hun vælger at forlade ’HSMTMTS’.

Hans udtalelser har nu fået seriens fans til at tro, at Olivia overvejer at forlade serien, og at hun har fået Tim Federles accept. De venter derfor spændt på information omkring en eventuel sæson 3.

’HSMTMTS’ er endnu ikke blevet fornyet, og det betyder, at selvom mange fans håber, at den vender tilbage, så er skaberne stadig usikre på, om det bliver til noget. Det bliver derfor interessant at se, om Olivia Rodrigos navn er på rollelisten, hvis den vender tilbage.

MestLæste