Film & serier

Anmeldelse: “Chilling Adventures of Sabrina” sæson 2

Af Selina Sander Jensen 1. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har set de første fem afsnit i sæson 2, og vi blev ikke skuffede! Der er masser af kærlighed, spænding og magi i luften – præcis, som vi havde regnet med. Sabrina og hendes venner skal træffe mange svære beslutninger, men der er altså også noget, der mangler…

Sabrina Spellman stiller op til valget som ”topboy” (en form for elevrådsformand) på Academy of the Unseen Arts. Det tvinger hende til at droppe ud af Baxter High, fordi en ”topboy” skal være fuldtidsstuderende på skolen. Father Blackwood har samtidig også lagt sine helt egne planer for valget, men også for Church of Night.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På kærlighedsfronten kan du se frem til både trekantsdrama, bryllupper og nye romancer. Sabrina og Harvey er ikke længere kærester, men de er måske ikke helt færdige med hinanden alligevel. Nick Scratch begynder også at interessere sig for Sabrina, så hvem vælger hun? En anden velkendt pige crusher samtidig en del på Harvey...

Susie tager en MEGET vigtig beslutning for sit eget liv, og det giver hende en del problemer i skolen, fordi det ikke er alle, der kan forstå hende, eller sætte sig i hendes sted.

Vi må selvfølgelig ikke glemme, at Sabrina er halvt heks! The Dark Lord vil stadig gerne have, at Sabrina viser, at hun er dedikeret til the Path of Night. Ellers vil det få store konsekvenser – og ikke kun for Sabrina, men også for hendes venner og familie… Og Salem! Men tør Sabrina virkelig at udføre opgaverne for The Dark Lord?!

Læs også: Yes! "Chilling Adventures of Sabrina" får en sæson 3 og 4

I sæson 2 får vi også et indblik i heksenes svar på Valentines Day, og så får Greendale besøg af en mærkelig spåkone, der forudser både tragiske og svære situationer for Sabrina Spellman, hendes venner og familie.

”Chilling Adventures of Sabrina” sæson 2 har rigeligt med spænding, drama, kærlighed og magi, men vi sidder stadig tilbage med spørgsmål, der hverken blev besvaret i sæson 1, og nu heller ikke i løbet af de første 5 afsnit af 2. sæson. Derfor giver vi de første 5 afsnit af sæsonen 5 ud af 6 stjerner.

Hvis du slet ikke kan vente, kan du se traileren til sæson 2 her:

Sæson 2 får premiere på Netflix den 5. april, og vi glæder os til at se resten. Skal du se med?