Film & serier

YES! ”Chilling Adventures of Sabrina” får en sæson 3 og 4

Af Nanna Skousbøll 20. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vores yndlingsheks, Sabrina, er kommet for at blive! Den bedste serie på Netflix er blevet fornyet, og det eneste, vi vil vide, er, hvordan vi kan få en rolle i en af de nye sæsoner.

Den uhyggelige serie ”Chilling Adventures of Sabrina”, som har taget hele Netflix med storm, er blevet fornyet med en sæson 3 og 4 – allerede inden sæson 2 er udkommet!

Netflix-serien handler om den unge halvheks, Sabrina, der skal vælge mellem hendes dødelige liv og hekseverdenen, og sæson 2 er altså færdigoptaget og lige om hjørnet!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Hvor godt kender du "Chilling Adventures of Sabrina"?

Den bliver nemlig sendt i 2019, mens skuespillerne og produktionsholdet begynder at filme sæson 3 og 4. Det var seriens skaber, Roberto Aguirre-Sacasa, (ham der også står bag ”Riverdale”), der afslørede nyheden i en pressemeddelelse, hvor han skrev:

"Lovpris Satan! Jeg er så taknemmelig for, at mine partnere ved Warner Brothers, Netflix, Berlanti Tv og Archie productions støtter den mørke vision, vi har, for verdens bedst kendte teenageheks. Og jeg er glad for at kunne forsætte med at fortælle Sabrinas eventyr med vores fantastiske cast og produktionshold, som bliver ledt af den ustoppelige Kiernan Shipka".

Læs også: Vi elsker holiday specials! Og den her fra "Chilling Adventures of Sabrina" ser så god ud!

For at fejre at serien er blevet fornyet med flere sæsoner, har Robert postet et billede af skuespillerne, der spiller Sabrina, Harvey og Rosalind.

Se billedet herunder:

De 3 næste sæsoner af ”Chilling Adventures of Sabrina” får hver 8 episoder ligesom sæson 1, og det betyder, at vi har hele 32 nye episoder af serien i vente. Men lige nu kan vi kun gætte på, hvad der kommer til at ske. Vi hepper i hvert fald på Harvey og Sabrina, selvom Nick også er reeet sød!

MestLæste