Film & serier

And action! ”13 Reasons Why” sæson 3 er næsten færdig!

Af Anna Løwe 9. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
… og hvis de søde skuespillere fortsætter med at lægge de her billeder ud, kan vi sagtens vente lidt endnu.

Dylan Minnette, der spiller Clay i serien, har skrevet på Twitter, at han er helt vild med sæson 3’s manuskript, og det er jo altid et godt tegn, at skuespillerne er vilde med historien.

Se hans opslag på Twitter herunder:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 13 facts om "13 Reasons Why"

Nogle andre, der også har teaset, at optagelserne er skudt i gang, er disse tre herrer:

Ross Butler, der spiller Zach i 13RW, lagde billedet ud på sin Instagram den 15. august, da optagelserne startede, og rygterne siger, optagelserne slutter i februar. Vi håber på et opfølgende billede, når holdet er ved at være færdige med at filme sæsonen. De er tydeligvis travle med at holde formen, og vi må da indrømme, det ser helt okay ud, hvad synes I?!

Læs også: Derfor ville Selena Gomez ikke spille med i "13 Reasons Why"

Og hvad mon sæson 3 kommer til at handle om?

Det er vi nok mange, der glæder os til at finde ud af, nu, hvor der er sat et endeligt punktum på kapitlerne om Hannah Baker. Sæson 2 sluttede jo med, at Chloe alligevel valgte at være loyal mod Bryce (det er vi stadig ikke kommet os over), men det hang muligvis sammen med, at hun var blevet gravid med hans barn, hvilket hun fortalte Jessica. Så der er allerede spekulationer om, at sæson 3 kunne handle om teen-graviditeter. Og så glæder vi os altså til at finde ud af, hvad der skal ske med Clay, Tyler, Justin og alle de andre…

MestLæste