To All the Boys
Film & serier

'To All the Boys'-filmene får sin egen spin-off-serie

Af Julie Sofie Hauritz 25. oktober 2021
Foto: Netflix
Frem med kuvert og kuglepind: Det er blevet tid til at skrive (endnu flere) kærlighedsbreve til alle de drenge, vi tidligere har elsket! Selvom Lara Jean Covey og Peter Kavinsky fik deres lykkelige slutning i ’To All the Boys: Always and Forever’, er der alligevel en ny kærlighedshistorie på vej. Netflix har netop bekræftet, at ’To All the Boys’-filmene får sin helt egen spin-off-serie.

Den sidste film i ’To All the Boys’-trilogien udkom tilbage i februar 2021. Igennem alle filmene har vi fulgt den søde Lara Jean og hendes fantastiske (men også ret hektiske) kærlighedshistorie med den populære Peter Kavinsky, som hun ved en fejl kom til at sende et kærlighedsbrev til i den allerførste film. 

Selvom Lara Jean endelig fik sin Peter i den allersidste film, lader det nu til, at der er en ny kærlighedshistorie på vej til TATB-samlingen. Netflix har nemlig bekræftet, at ’To All the Boys’-filmene får en spin-off-serie.

En spin-off opstår, når en bi-figur fra en allerede eksisterende serie eller film opstår i en ny serie eller film - og det er også, hvad der er tale om her. Serien bliver nemlig ikke, som vi kender filmene. I den nye serie vil det nemlig være Lara Jeans lillesøster, Kitty, som kommer til at være i rampelyset.

Her er alt, hvad vi ved om den nye spin-off-serie til 'To All The Boys'-filmene. 

Hvad kommer serien til at hedde?
Den nye spin-off-serie har fået navnet ’Xo, Kitty’ – og bare ud fra navnet kunne det godt lyde som om, at kærlighedsbrevene er kommet for at blive.

Hvad kommer serien til at handle om?
Ifølge Netflix kommer vi til at se til Kittys kærlighedsliv i ’Xo, Kitty’. For eksempelvis vil vi få at se, hvordan Kitty tror, at hun ved alt, hvad der er at vide om kærlighed. Da hun vælger at flytte til den anden side af jorden for at blive genforenet med sin langdistance kæreste, indser hun, at et forhold er meget mere kompliceret, når det er ens eget hjerte, der er på spil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kan vi forvente at se alle TATB-karaktererne i serien?
Skaberen bag ’Xo, Kitty’, Jenny Han, har i et interview med Insider her i oktober 2021 antydet, at Lana Condor (der spiller Lara Jean i ’To All the Boys’-filmene) og Noah Condor (der spiller Peter) muligvis godt kunne vende tilbage i den nye serie. Det er dog uvist, om det er noget, som rent faktisk kommer til at ske, eller om det ”bare” er en drøm, hun har.

- Det ville være en drøm at se dem igen. Men vi må vente og se, fortalte Jenny. 

Lana Condor arbejder lige nu på sit eget Netflix-show med titlen ’Boo, Bitch’, som er en mini komedie-serie. Det kommer derfor også særligt an på, hvordan det står til med optagelserne på denne serie, om hun kan være med i ’Xo, Kitty’. Mon de to serier vil blive optaget i nærheden af hinanden?  

Herudover lyder det med udgangspunkt i seriens handling som om, at Kitty vil tilbringe en del tid på den anden side af jorden og derfor væk fra sine forældre. Det er derfor også uklart, om også John Corbett og Sarayu Rao vil vende tilbage i den nye serie som Lara Jean og Kittys far og stedmor.

Hvor mange afsnit vil serien bestå af?
Netflix har bekræftet, at serien (indtil videre) vil bestå af én sæson, der indeholder 10 afsnit. Hvert afsnit vil være omkring 30 minutter langt.

Hvornår har serien premiere?
’Xo, Kitty’ har endnu ikke fået en premieredato. Dog krydser vi fingre for, at den kommer til Netflix inden længe!

MegetMere