to all the boys netflix
mode

H&M X Netflix: Se den nye 'To All The Boys'-tøjkollektion

Af Tanja Hartmann 25. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du stor fan af Netflix-filmene ’To All the Boys’? Så vil du elske denne nyhed. For H&M og Netflix har endnu en gang lavet et samarbejde, der vækker den populære film til live i en ny sød forårskollektion. Se tøjet her.

Den 25. februar lancerede H&M deres splinternye forårskollektion, der er inspireret af den tredje TATB-film ’Always and Forever’. Tøjet afspejler et helt særligt tema fra filmen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kollektionen, som har ’sisterhood’ i hovedfokus, er en kærlighedserklæring til Covey-søstrenes tætte bånd til hinanden. Et søsterskab kan nemlig være noget at det stærkeste, der findes, fordi man deler alle livets glæder og sorger med hinanden.

Søstrene Lara Jean, Margot og Kitty har i særdeleshed vist os et stærkt søsterskab, hvor de altid støtter hinanden. Ikke nok med det, så har søstrene også en super cool stil. Den har du nu chancen for at stjæle i H&Ms nye kollektion.

Kollektionen byder på kjoler, toppe, nederdele, accessories, jakker og meget mere - alt sammen i enten hvide, gule, blå eller sorte farver. De søde, farverige items bringer den gode forårsstemning frem samtidig med, at de giver associationer til Covey-søstrene.

Læs også: LEVI'S X POKEMON: Kalder alle ’Pokémon’-fans!

Du kan også tjekke galleriet ud, hvor vi har lavet et udpluk af nogle af de lækre items:

H&MTATB-kollektion

Kjole: 79,95 kr. køb den her.
Foto: PR/H&M
Sweater: 199 kr. køb den her.
Nederdel: 129 kr. køb den her.
Sokker: 49,95 kr. køb dem her.
Bælte: 99,95 kr. køb det her.
Taske: 199 kr. køb den her.

MestLæste