Film & serier

"After" vender tilbage: Se den nyeste trailer her

Af Josephine Sjelhøj 27. juli 2022
Foto: Calmaple/Album/Ritzau Scanpix
Nu er ventetiden snart forbi... Den sidste film i "After"-universet rammer nemlig biograferne d. 25 august, og den nyeste trailer er netop blevet offentliggjort.

Hvis du er stor "After"-fan, kan du godt begynde at glæde dig. Det sidste kapitel i historien om Tessa og Hardin er nemlig lige på trapperne. 

 

Voltage Pictures har netop offentliggjort den nyeste trailer til "After Ever Happy", der viser, at vi med al sandsynlighed (igen) kan forvente en rutsjebanetur fyldt med kærlighed og drama. 

Da vi forlod biografsalen efter at have set "After We Fell" sidste år, blev vi efterladt med noget af en cliffhanger. Derfor venter fans spændte på at se, om de to hovedpersoner får deres lykkelige slutning. 

Traileren viser, at vi i hvert fald kan forvente drama og intensitet på højt niveau: Tessa oplever en stor personlig tragedie, mens Hardin forsøger at finde sandheden om sin familie. Det betyder, at parret endnu en gang må kæmpe for deres kærlighed, men samtidig indser de, at de måske ikke er helt så forskellige, som da de mødte hinanden for første gang. 

"After Ever Happy" får biografpremiere d. 25. august. 

Se den nye trailer her: 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MegetMere