Film & serier

8 ”Riverdale” spørgsmål, vi skal have svar på i sæson 4

Af Selina Sander Jensen 24. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sæson 3 af ”Riverdale” sluttede med et brag, og der kom svar på en masse spørgsmål. Samtidig opstod der til gengæld også en hel del nye spørgsmål. Læs her, hvad vi skal have svar på i næste sæson! Spoilers forekommer, hvis du ikke har set sæson 3!

”Riverdale” bliver vildere og vildere for hver sæson, og der er altid mange mysterier og spørgsmål, der skal opklares. Selv om en masse spørgsmål rent faktisk blev besvaret i det sidste afsnit af sæson 3, så betød det selvfølgelig også at sæsonen sluttede med en hel del nye spørgsmål. Læs her, hvilke 8 spørgsmål, vi SKAL have svar på i sæson 4! Spoilers forekommer, hvis du ikke har set sæson 3.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvor er Penelope Blossom?

I slutningen af det sidste afsnit i sæson 3 hører man Jugheads stemme fortælle, at Bettys far Hal Cooper er død, Chic er i fængsel, og at Penelope er sluppet væk, efter at hun har udsat Betty, Jughead, Archie og Veronica for det vanvittige ’spil’ i skoven. Men hvor er hun flygtet hen? Og kommer hun mon tilbage i sæson 4 for at tage hævn? Cheryl ødelagde jo Penelopes plan – så mon ikke at der er nogle løse ender her, der skal tages fat i, i den næste sæson?

Hvor blev alle dem fra Farmen af?

Kevin er den eneste, der ikke er forsvundet fra Farmen. I sæsonafslutningen sidder han omgivet af bunker med hvidt tøj (fra de andre Farmies). Alle andre fra Farmen er ”ascended”, og Kevin blev efterladt, så han kunne forklare, hvad der skete. Forklaringen har vi dog ikke rigtigt fået endnu, så mon vi kommer nærmere et svar på, hvad det egentlig vil sige at ”ascende” i sæson 4? Det kan også være, at Edgar Evernever bare har taget alle de andre Farmies med til en anden by, hvor de kan starte forfra.

via GIPHY

Læs også: "Riverdale" sæson 4: Det ved vi om den nye sæson

Hvem passer Juniper og Dagwood?

Alice Cooper og Polly er forsvundet fra Farmen, og Penelope er flygtet. Så hvem passer egentlig på tvillingerne Juniper og Dagwood? Cheryl giver Juniper til Nana Blossom, da hun kommer tilbage fra Farmen, men er det også hende der tager sig af Dagwood? Og er hun overhovedet i stand til at passe dem?

Cheryl

Man ser noget rimelig mærkeligt i slutningen af sæson 3. Cheryl snakker med hendes afdøde bror, Jasons, lig… Er der nogen af de andre, der ved det? Og hvad siger de til det? Har hun tænkt sig at beholde hans lig, så hun kan blive ved med at snakke til ham? Det er altså riiimelig creepy. Der sker ret mange ting i ”Riverdale”, så hvem ved, måske bliver Jason Blossom til en zombie i sæson 4?

via GIPHY

Hiram Lodge

Hiram ender i fængsel – heldigvis! Men Hiram har fået Hermione anholdt, og det ser altså ud til at Hiram kan sno vagterne om sin lillefinger – så selv om han er i fængsel, har vi nok slet ikke set det sidste til ham endnu. Så hvad er Hirams planer nu? Og hvordan vil han nu forsøge at ødelægge alting for Veronica? Det håber vi altså, at vi får svar på i sæson 4.

via GIPHY

Læs også: Test: Er du ekspert i "Riverdale" sæson 3?

Betty og Jughead

Betty og Jughead møder deres FÆLLES bror i slutningen af sæson 3. Kommer det til at påvirke deres forhold, at de faktisk er i familie? Betty, Jughead og deres bror Charles kommer jo nok til at bruge en del tid sammen i sæson 4, hvis de skal finde ud af, hvad der er sket på Farmen – og finde Alice Cooper. Bliver det mon megaakavet nu?

via GIPHY

Læs også: Test: Hvem af pigerne fra "Riverdale" er du?

Fred Andrews

Vi ved, at Fred Andrews ikke kommer tilbage i sæson 4, da skuespilleren bag karakteren, Luke Perry, gik bort tidligere i år. Dog er Fred Andrews ikke rigtigt blevet skrevet ud af historien endnu. Vi har fået at vide at han er ude af byen et stykke tid, men mon ikke de bliver nødt til at forklare det lidt nærmere i sæson 4?

Jughead

Okay… Det her er nok det, som de fleste allerhelst vil have svar på! I slutningen af det sidste afsnit i sæson 3, ser man et flashforward af Betty, Archie og Veronica foran et bål i deres springbreak. De har undertøj på OG de har blod på deres kroppe. Betty siger, at de bliver nødt til at brænde alt deres tøj, og også Jugheads hue! Bagefter skal de vaske blodet væk – og aldrig snakke om, hvad der skete igen! Så hvad er der sket? Og vigtigst af alt: hvor er Jughead? Og er han i live?

via GIPHY

Det er stadig ikke blevet offentliggjort, hvornår ”Riverdale” sæson 4 får premiere. Men vi krydser fingre for, at vi ikke skal vente alt for længe!

Tror du, at vi får svar på alle de her spørgsmål i næste sæson?

MestLæste