Tegn på, du elsker tv-serier
Film & serier

7 tegn på, at du er afhængig af serier

Af Sisse Tvegaard Andersen 30. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Serier er noget af det bedste, men man kan altså godt blive lidt for besat af dem. Tjek, om du er afhængig af serier her.

Skrevet i samarbejde med Miranda Grove Sørensen

Er der noget hyggeligere end at ligge under dynen en kold vinterdag og se serier dagen lang? Bare glemme tid og sted og leve sig fuldstændig ind i sin yndlingsserie? Det synes vi ikke.

Læs også: De her serier ser vi allerhurtigst på Netflix

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men nogle gange kan det godt tage overhånd, og man kan ende med at blive afhængig af serier. Og der er altså ikke langt fra at være en entusiastisk seer til at blive en crazy besat fan, der ikke kan tale om andet end hvad der skete i det seneste afsnit.

Læs også: 9 legendariske tv-serier, du skal se

Se de syv tegn på, at du er seriøst afhængig af en eller flere serier i galleriet. Hvis du kan nikke ja til flere af dem, så skal du måske overveje at holde en lille pause med streamingen og lave noget hyggeligt med dine veninder i stedet.

Du ved, du er afhængig af serier, hvis ...

7tegnpå,atduerafhængigafserier

Tegn på, at du er afhængig af serier
1. Du kan ikke huske, hvad du har for til i morgen, men du har helt styr på både brugernavne og koder til Netflix, Viaplay og HBO Nordic.
Tegn på, at du er afhængig af serier
2. Hver gang dine veninder kommer og fortæller om en fed serie, de har opdaget, tænker du: ”Old news! Den har jeg da set for længe siden”.
Tegn på, at du er afhængig af serier
3. Du bliver nærmest deprimeret ved tanken om, at du aldrig kommer til at møde Stiles i virkeligheden eller at du ikke kan ansøge om at komme på udveksling på Rosewood High.
Tegn på, at du er afhængig af serier
4. Du har virkelig svært ved at blive rigtig vild med de fyre, du møder i virkeligheden, for der er bare ingen af dem, der kan måle sig med Chuck Bass og Nate Archibald.
Tegn på, at du er afhængig af serier
5. Du kan bruge virkelig lang tid på at lede rundt på Netflix efter en serie, du kan gå i gang med, men det er svært, for du har allerede set dem alle sammen. Til sidst giver du op og starter forfra på ”How I Met Your Mother” igen-igen.
Tegn på, at du er afhængig af serier
6. Du kan finde på at sige nej til en aftale med dine veninder, fordi du har en date med din seng, din computer og en halv sæson af din yndlingsserie.
Tegn på, at du er afhængig af serier
7. Du har mere styr på dine yndlingskarakterers liv end på dit eget, og du forstår simpelthen ikke, at de ikke følger de råd, som du råber af skærmen.

Læs mere om

MestLæste