Film & serier

7 seje serie-karakterer vi ville ELSKE at møde

Af Redaktionen 24. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG, forestil dig lige, hvis du kunne møde de her serie-karakterer i virkeligheden!

Vi ELSKER serier, og vores liste ville være uendelig lang, hvis ikke vi begrænsede os selv. Så vi har besluttet, at vi kun må vælge én karakter fra hver serie, som vi ville gå bananas over at møde i virkeligheden. Og det er altså ret svært!

Læs også: 6 serier vi drømmer om at være med i

For hvordan vælger man lige mellem Stefan og Damon, Toby og Caleb og alle vennerne fra ”Venner”? Se vores valg herunder. Hvem ville du helst møde?

7sejeserie-karakterervivilleELSKEatmøde

Vi griner bare ved tanken! Barney er en af de sjoveste karakterer, der overhovedet er lavet, og hvor ville vi gerne give ham en high five og høre ham sige ”wait for it”.
All Over
Der er mange fra “The Vampire Diaries”, vi gerne vil møde, men at stå ansigt til ansigt med Damon ville da være for awesome! Han er nemlig den perfekte blanding af en bad guy med spydige og sjove kommentarer, der også har en superblød side.
All Over
Hvem der bare havde en ven som Kurt! Han er trofast, sjov og altid klar med en kæk kommentar, og så elsker han gossip – præcis som os!
All Over
At vælge imellem karaktererne fra “Venner” er nærmest et umuligt valg, men skal vi vælge en, må det blive Chandler. Det kan kun blive grineren!
All Over
Vi elsker hendes stærke personlighed, sjove kommentarer og bløde side. Hvor sejt ville det lige være at møde ”Queen Bee” af Manhattan?
All Over
Han er måske den lækreste i hele PLL-universet, og så er han endda en sej politimand. Win!
All Over
Vi griner seriøst virkelig tit af ham, og vi har svært ved at vælge, om vi helst vil have ham som bedste drenge-ven eller kæreste!
All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste