Film & serier

6 serier vi ville elske at være med i

Af Oliver Kokholm Ungermann 4. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilken serie ville du helst være med i, hvis du kunne vælge frit? Vi har valgt de her seks favoritter!

Tænk, hvis DU var en del af en af dine yndlingsserier! Hvor sejt ville det lige være?

Vi drømmer os i hvert fald tit væk og forestiller os, hvordan det mon ville foregå, hvis vi var en del af de seje universer. Selv om det altså ikke er alle sammen, vi har lyst til at springe ind i!

Se herunder, hvilke seks serier vi helst ville have en rolle i.

6seriervivilleelskeatværemedi

De fem venner hygger sig, fjoller, snakker om kærlighed og lever generelt et virkelig sjovt liv - så hvorfor skulle man IKKE ønske sig at være med i serien? Vi ville i hvert fald gerne sidde med til bords, når Barney fortæller røverhistorier…
Helt ærligt, så har vi ikke supermeget lyst til at være med i en serie, hvor man reelt er i fare for at komme til skade, men så igen – måske er det dét værd, når man til gengæld får lov til at være med i gruppen med Stefan, Damon, Elena og Caroline? Det ville jo være SÅ sejt.
Kærlighed, gode venner og fantastisk musik - det er da en hverdag, vi gerne vil være en del af! Vi ville dog nok nøjes med at stå i baggrunden og danse i konkurrencerne…
Må vi bruge hver eneste dag på at shoppe og snakke med vores bedste veninder om kærlighed? Vi er på!
De går næsten aldrig på arbejde, men sidder og hygger sig i en lejlighed eller på kaffebaren – og de er verdens bedste venner! Må vi ikke nok være med? Pleeeease!
Vi kan knap nok holde spændingen ud, når vi sidder foran tv’et, så vi ville nok dø af skræk, hvis vi var med – men af en eller anden årsag kan vi ikke slippe tanken alligevel. Og vi har masser af A-teorier, vi kan byde ind med!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste