He's All That
Film & serier

7 facts, du ikke vidste om ’He’s All That’

Af Julie Sofie Hauritz 1. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
Filmen ’He’s All That’ er netop landet på Netflix. Filmen er en moderniseret genindspilning af den populære film ’She’s All That’ fra 1999 og har blandt andet den populære TikToker Addison Rae i hovedrollen. Vi har samlet 7 facts, som du (måske) ikke vidste om den nye film og dens skuespillere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

’He’s All That’ er blevet populær af mange grunde. Udover at have gjort 1999’er filmen ’She’s All That’ mere nutidig, har den også valgt at inddrage en række ansigter, som vi ellers ikke har været vant til at se i filmverdenen. Nogle af dem er den populære TikToker Addison Rae og Kardashian-søsteren Kourtney Kardashian, som faktisk i virkeligheden er super tætte.

Vi har samlet 7 ’behind the scenes’-facts, som du (måske) ikke vidste om den nye film og dens skuespillere.

He's all that

1. Filmen er instrueret af personen, der også har instrueret ’Mean Girls’
Hvis der er en, der ved, hvordan man instruerer high school-film, så er det Mark Waters. Mark er særlig kendt for at have instrueret filmen ’Mean Girls’ og virkede derfor også som den oplagte kandidat til at instruere ’She’s All That’ for holdet bag filmen.

Payton Meyer som Cameron

2. Peyton Meyer fik rollen som Jordan på grund af en modig beslutning
Ifølge filmens producer, Andrew Panay, fik Peyton Meyer rollen som Jordan helt uden at sige et ord.

I ’He's All That’-filmen er Jordan en karakter, der konstant tager sin skjorte af, så Peyton fik den (geniale) idé at møde op til sin audition til rollen som Jordan i bar mave. Ifølge Andrew var dét det, som gjorde, at Peyton fik rollen, fordi ”han levede sig så godt ind i den allerede fra start”.

He's All That - Originale karakterer

3. To af skuespillerne fra den originale film er med
Hvis to af skuespillerne i filmen virker bekendte, er der en helt særlig grund til det. Padgetts mor, Anna (spillet af Rachael Cook), og Padgetts skoleinspektør, Bosch (spillet af Matthew Lilliard), er nemlig også med i den originale film ’She’s All That’.

He's All That

4. Tanner Buchanan blev castet til rollen som Cameron, fordi producerne elskede ’Cobra Kai’
Fundet af skuespilleren til hovedrollen som Cameron skete på grund af et tilfældigt Netflix-maraton. Producer Jennifer Gibgot faldt tilfældigvis over serien 'Cobra Kai' i en weekend og kunne ikke få nok af Tanner Buchanans rolle i den. Hun aftalte derfor af den grund et møde med Tanner - og som vi ved, landede han jo rollen som Cameron.

He's All That

5. Peyton Meyer var ikke meget for at arbejde sammen med Addison Rae til at starte med
Inden optagelserne af filmen begyndte, indrømmede Peyton i et interview til Netflix, at han ikke var særlig stor fan af sociale medier, hvilket gjorde ham skeptisk over for at skulle arbejde sammen med en TikTok-stjerne som Addison Rae. Heldigvis fik han det helt anderledes efter rent faktisk at have mødt Addison: ”Hun var så sød, og man kunne se, at hun var mega fokuseret. Hun er fantastisk at arbejde med”.

He's All That - Tanner Buchanan

6. Tanner Buchanans første look i filmen mindede meget om det look, han havde, da han var 16 år
Inden Padgett giver Cameron en makeover i filmen, har Cameron et look, som var meget bekendt for Tanner Buchanan (der spiller Cameron) – det var nemlig præcis det look, som han selv havde, da han var 16 år. Tanner fik derfor her hurtigt følelsen af at være tilbage i ”high school”, hvilket han syntes var ret sjovt.

He's All That - Skuespillere er stadig i kontakt

7. Skuespillerne har en aktiv gruppechat på Messenger
Selvom optagelserne til filmen er slut, er skuespillerne stadig i tæt kontakt. De har nemlig en aktiv gruppechat, som de ofte skriver sammen i.

MestLæste