Film & serier

6 romantiske film, der lægger op til et kys

Af Oliver Kokholm Ungermann 25. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilken film skal du sætte på, hvis du gerne vil kysse lidt med dit crush bagefter? Vi har fundet seks film, der lægger op til et kys.

En film kan være det helt rette værktøj til at sætte den rigtige stemning, og få dig og dit crush til at blive lidt romantiske.

Tag testen: Hvilke film-BFF'er er I?

Men det skal selvfølgelig ikke være hvilken som helst film. Den skal være superromantisk, så det giver god anledning til at flette fingre, ligge tæt og kysse lidt til sidst. Vi har fundet seks film, der helt sikkert vil give ham lyst til at kysse dig bagefter.

Læs også: De bedste film på Netflix

Se dem i galleriet herunder.

6romantiskefilm,derlæggeroptiletkys

Henry tror, han har fundet sit livs kærlighed, da han møder smukke Lucy, som han har vildt god kemi med. Men Lucys korttids-hukommelse virker desværre ikke, og så er det svært at være sammen, når man mødes på ny hver eneste dag.
Justin Timberlake og Mila Kunis har hovedrollerne i filmen, hvor de som Dylan og Jamie tilføjer sex til deres venskab uden at blande følelser ind i det. Men det kan være svært at undgå.
Andie (Kate Hudson) skal skrive en artikel om, hvilke fejl kvinder begår, der skræmmer mændene væk, og Ben (Matthew McConaughey) skal vinde et væddemål om, at han kan få en kvinde til at forelske sig i ham på kort tid. De ender selvfølgelig med at date hinanden, og deres opgaver hver især gør det svært for dem begge.
Noah og Allie forelsker sig, men da de kommer fra forskellige sociale lag, er det svært for dem at være sammen. Men kærligheden er svær at holde tilbage.
Magaret (Sandra Bullock) tvinger sin assistent Andrew (Ryan Reynolds) til at gifte sig med hende, så hun kan få lov til at blive i USA.
Jack og Rose forelsker sig på det storslåede skib Titanic, selvom de kommer fra vidt forskellige sociale grupper.

MestLæste