Kendisser, som du har glemt, var med i 'Friends'
Film & serier

15 kendisser, der har været med i 'Friends'

Af Julie Sofie Hauritz 19. november 2021
Foto: HBO Max
'Friends' er en af de mest populære serier i verden. Men husker du egentlig, hvor mange kendisser der har været med i serien - både før og efter, de selv blev kendte? Hvis ikke, så kan du få genopfrisket en del af dem lige her!

Når du tænker på den populære serie ’Friends’, tænker du helt sikkert på seriens ikoniske femmands-squad. Og det er også helt forståeligt!

Igennem 10 sæsoner, og herunder 236 afsnit (ja, du læste rigtigt: 236!), har Monica, Chandler, Rachel, Ross og Joey nemlig fået os til både at grine og græde alt imens, de har lært os om kærlighed, familieintriger, karrieskift og ej at forglemme: Hvordan man er en god ven.

Men vidste du, at serien faktisk formentlig ikke ville have været blevet lige så populær, hvis ikke den også havde haft en masse (mere) kendte og berømte ansigter med i den? 

Fordi der netop er 236 afsnit af 'Friends', kan det godt være svært at huske, hvert eneste kendte ansigt, der har dukket op på skærmen, når vi har binget serien. 

Derfor har vi haft gang i det helt store seriemaraton og samlet 15 af de kendisser, som enten har haft spillet en større eller mindre rolle, men som du muligvis har glemt også har været med i serien.   

Se dem herunder. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Brad Pitt:

Ellen Pompeo:

Julia Roberts:

Cole Sprouse:

Cole Sprouse med i Venner

George Clooney:

Kristin Davis:

Danny Devito:

Ralph Lauren:

Charlie Sheen:

Brooke Shields:

Jason George:

Jason George

Bruce Willis:

Robin Williams:

Anna Faris:

Mae Whitman:

Mae Whitman

MegetMere