Film & serier

10 fede tv-serier, du kan se på dvd

Af Sara Wilkins 29. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge har samlet de bedste 10 tv-serier på dvd, som vi slet ikke kan leve uden.

Hvis nogle af disse navne ikke virker bekendte, så er det altså bare med at ringe til veninderne, slå benene op på sofaen og komme i gang - glæd dig til timevis af god underholdning!

Grey's Hvide Verden
Handling: Serien handler om Dr. Meredith Grey og hendes kollegaer, der arbejder på et hospital i Seattle. Vi følger de unge lægers op- og nedture i privatlivet, samtidig med at vi får masser af spændende hospitalsdrama.
Derfor er den fed: Vi elsker at følge det travle liv på hospitalet - og så er ham Dr. McDreamy da bare alt for lækker!
Skuespillere: Ellen Pompeo (Dr. Meredith Grey), Sandra Oh (Cristina Yang), Katherine Heigl (Isobel Stevens), Justin Chambers (Alex Karev) og Patrick Dempsey (Dr. McDreamy).
Kanal: Kanal 4

2900 Happiness
Handling: Vi følger overklasselivet i Hellerup, hvor menneskene - på trods af store huse og luksuriøse biler - lever et liv uden glæde, der er fyldt med løgne, hævn og bedrag.
Derfor er den fed: Fordi vi slet ikke kan få nok af Freja, Simon, Mercedes og alle deres problemer!
Skuespillere: Mia Jexen (Freja), Søren Bregendal (Simon), Christiane Schaumburg-Müller (Mercedes), Jesper Lohmann (Sten) og Sofie Lassen-Kahlke (Majse).
Kanal: Dvd

Venner
Handling: Serien handler om de seks bedste venner, Joey, Ross, Chandler, Monica, Rachel og Phoebe, der bor i New York. Vi følger livet i deres opgang og på cafeen Central Perk og deler deres oplevelser med kærligheden og venskab.
Derfor er den fed: Fordi humoren i serien er fantastisk og passer til alle aldre! Man kommer så tæt ind på livet af de seks venner, at man næsten føler sig som en del af gruppen!
Skuespillere: Matt LeBlanc (Joey), David Schwimmer (Ross), Matthew Perry (Chandler), Courteney Cox (Monica), Jennifer Aniston (Rachel) og Lisa Kudrow (Phoebe).
Kanal: TV 2

Test: Hvad ved du om "Venner"?

Sex and the City
Handling: Serien handler om den smukke journalist, Carrie Bradshaw, og hendes tre veninder, Samantha, Charlotte og Miranda. Vi får et indblik i deres glamourøse liv i New York, hvor de bruger tiden på shopping, fester og - selvfølgelig - mænd!
Derfor er den fed: Der er tusindvis af gode råd og tips at hente om kærlighed og venskab.
Skuespillere: Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattral (Samantha), Kristin Davis (Charlotte) og Cynthia Nixon (Miranda).
Kanal: Dvd

Desperate Housewives
Handling: Serien handler om de fem husmødre, Susan, Lynette, Bree, Gabrielle og Edie. Vi følger det snu og bedrageriske liv på Wisteria Lane, hvor en affære eller et mord slet ikke er et sjældent syn.
Derfor er den fed: Vi får lov at kigge ind bag de lukkede døre i den amerikanske forstadsverden og indser, at tingene ofte ser anderledes ud bag facaden.
Skuespillere: Teri Hatcher (Susan), Felicity Huffman (Lynette), Marcia Cross (Bree), Eva Longoria (Gabrielle) og Nicolette Sheridan (Edie).
Kanal: TV 2

Quiz: Desperate Housewives

Beverly Hills
Handling: Vi følger gruppen af de otte teenagere på West Beverly High og deres typiske problemer med kærester, forældre og venner - jo ældre gruppen bliver, jo større og mere alvorlige problemer løber de ind i.
Derfor er den fed: Vi elsker denne serie, fordi den tager temaer op, som alle unge på et tidspunkt går igennem.
Skuespillere: Jason Priestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly), Luke Perry (Dylan), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) og Tori Spelling (Donna).
Kanal: TV 2

Test: Har du styr på det nye "90210"

Klovn
Handling: Serien handler om Frank Hvam og hans meget uheldige tilværelse. Frank har det med at rode sig ud i de mest latterlige, nervepirrende situationer - og det er tit vennen Casper's skyld, at det går så galt for stakkels Frank.
Derfor er den fed: Ingen kan få os til at grine som Frank Hvam, og vi elsker at krumme tæer til hans dumme kommentarer og alt for pinlige oplevelser!
Skuespillere: Frank Hvam, Casper Christensen, Mia Lyhne og Iben Hjejle.
Kanal: TV 2 Zulu

Heksene fra Warren Manor
Handling: Serien handler om de tre søstre, Prue, Piper og Phoebe, der er hekse og derfor har overnaturlige kræfter. Serien er fyldt med drama og action, og vi følger søstrenes ihærdige forsøg på at få styr på deres store magt.
Derfor er den fed: Serien er anderledes, fordi den er fyldt med magi og eventyr - kun fantasien sætter grænser!
Skuespillere: Shannen Doherty (Prue), Holly Marie Combs (Piper), Alyssa Milano (Phoebe) og Rose McGowan (Paige).
Kanal: TV 3+

The Hills
Handling: Reality-serien handler om den unge, rige Lauren Conrad's liv i Los Angeles. Lauren arbejder på et stort modeblad og bruger tiden på at feste og shoppe med veninderne. Desværre for hende, er der flere af dem, som stikker hende i ryggen, og Lauren skal konstant afgøre, hvem hun kan stole på.
Derfor er den fed: Der er masser af drama og diskussioner i serien, og så elsker vi at kigge på alle de lækre fyre, som Lauren og hendes veninder får lov at hænge ud med.
Medvirkende: Lauren Conrad, Heidi Montag, Whitney Port og Audrina Patridge.
Kanal: MTV

Simpsons
Handling: Serien handler om den meget dovne, uheldige og uintelligente Homer Simpson og hans skøre familie. Vi følger deres kaotiske liv, hvor alt kan ske, og hvor intet går, som det skal.
Derfor er den fed: Vi elsker seriens sorte humor og dens skæve personligheder - det er uden tvivl vores favorit tegneserie!
Skuespillere: Dan Castellaneta (Homer Simpson), Julie Kavner (Marge Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson) og Nancy Cartwright (Bart Simpson).
Kanal: TV 3+

Læs også: 50 tv-serier du skal kende

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste