Det sker

VILD Snapchat-opdatering!

Af Stine Kærsgaard 16. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du blevet forskrækket her til morgen? Ellers kan du godt forberede dig. Snapchats nye opdatering er både skræmmende og cool!

En ny opdatering fra Snapchat betyder, at appen bliver helt anderledes, men virkelig cool!

En af de vildeste ting, der sker, er, at appen nu ruller syv nye ”selfie-filtre” ud, som man kan bruge på sine billeder eller videoer af sig selv.

Læs også: Vidste du det her om Snapchat?

De nye filtre har forskellige funktioner. Blandt andet kan man komme til at ligne et VIRKELIGT uhyggeligt monster med frygtindgydende tænder, man kan komme til at se ældre ud eller få hjerter i sine øjne! Man kan også kaste regnbuer op! Supercool!

Man får filtrene frem ved at pege kameraret mod sig selv og så holde et længere ”tryk” på sit eget ansigt.

Læs også: Snapchat med dit crush 

En anden vigtig funktion i opdateringen er også, at man nu kan købe sig ekstra visninger af sine Snapchats, også selv om man har afspillet den én gang.

Kylie Jenner er en af dem, som har eksperimenteret lidt med filtrene! Se selv her: 

 

Go follow @kyliekworld

A video posted by Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) on

Få tips og tricks til snapchat her:

Snapchat:Tipsogtricks

Er du træt af, at der ikke kan stå så meget tekst i et snap? Gå ind i noter, tryk ”enter” en masse gange, kopier de tomme felter, og sæt dem ind i tekstfeltet på dit billede. Så kan du skrive laaaange sætninger!

Du kan se, hvor mange snaps du har sendt og modtaget på din egen profil – det er nemlig det, din Snapchat Score afslører.

Hvis du chatter med en person på Snapchat, og I begge holder den gule knap nede på samme tid, starter der en live video-chat i samtalen.

Vil du se et snap igen? Gå ind under ”indstillinger” og ”administrér yderligere tjenester”. Her kan du slå ”Afspil igen” til, hvilket giver dig mulighed for at gense ét snap om dagen – men kun det seneste, du har åbnet.

Savner du flere farver end dem, du kan se i baren i højre hjørne? Hold fingeren nede på farverne og kør den rundt på skærmen – så får du flere muligheder, heriblandt sort og hvid.

Har du taget et billede, der ville få prikken over i’et ved at få et filter på? Swipe til højre eller venstre, og vælg frit!

Læs mere om

MegetMere