Det sker

Vidste du det her om Snapchat?

Af Oliver Kokholm Ungermann 9. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi skal helt klart prøve den her nye Snapchat-funktion! Se her, hvad den kan.

Elsker du også at dele de bedste øjeblikke fra din dag i "min historie" i Snapchat? Så er der megagode nyheder på vej!

Læs også: Tegn på, at du er afhængig af Snapchat

En ny opdatering af app'en gør det nemlig muligt at downloade hele sin Snapchat-historie på en gang, så det hele bliver gemt på din telefon som en video. På den måde kan man gemme de gode minder for altid, i stedet for at de forsvinder efter 24 timer. Yay!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Førhen har det kun været muligt at downloade et enkelt snap af gangen, og det er der jo ikke meget ved, hvis man for eksempel har en historie på 500 sekunder.

Læs også: Gode nyheder fra Snapchat

"Bedste venner"-funktionen er til gengæld ikke kommet tilbage endnu, selv om Snapchat lovede, at det ville ske, efter de slettede den til brugernes store frustration.

Husk, at du også kan følge Vi Unge's historie på Snapchat. Tilføj viunge_officiel, og kom med os bag kulisserne og se, hvordan vi arbejder!

10appsviikkekanundvære

Tør du kigge tilbage på, hvad du har slået op på de sociale medier for mange år siden? Det kan altså både været ret sjovt og lidt skræmmende at skulle se sine gamle opdateringer igennem. Men det kan den her app – den opdaterer dig nemlig hver dag med det, du skrev på den samme dato inden for de seneste år. Det er altså sjovt!
Hvordan skulle vi kunne leve uden Snapchat? Vi elsker at sende billeder og videoer af, hvad vi går og laver, dele sjove situationer og have samtaler med vores venner, veninder, kærester og familie!
Musik skal der til, og det skal der specielt, når vi er på farten! Derfor er en lækker musikapp som Spotify et must på telefonen, så vi kan høre alle de største hits, når vi sidder i toget, i bussen eller cykler en tur. Vi supplerer selvfølgelig også med vores egen app: Vi Unge Radio!
Mobilbetaling bliver mere og mere populært, så udover at du altid lynhurtigt kan overføre en 10’er til en veninde, er der også flere butikker, der er begyndt at tage imod Mobilepay som betaling. Smart!
Hvad kan man lave, når man keder sig? Det kan Vi Unges helt egen app ”What2Shake” fortælle dig. Fortæl app’en, hvor du er, og så kommer den med en idé til, hvad du kan lave. Nemmere bliver det ikke!
Hvor meget bevægede du dig i går? Det kan Moves fortælle dig, og det er altså virkelig rart! Den tæller nemlig både, hvor langt du har løbet, hvor mange skridt du har gået, og hvor langt du har cyklet. Så når du kommer hjem efter en lang dag, kan du se tilbage på alle dine ruter, og hvor lange de var.
Duh, selvfølgelig kan vi ikke undvære Instagram! For det første har vi jo vores egen seje profil, hvor vi deler hyggelige stunder fra redaktionen, og så elsker vi at følge stjerner, venner og veninder derinde.
Beskeder uden emojis er som en film i sort/hvid – det er kedeligt! Derfor skal vi have masser af emojis ind i vores tastatur, så vi kan sende de små ikoner, lige meget hvilket humør vi er i!
Der er ikke noget værre end at være et sted, hvor der bliver spillet en sang, man ikke kan huske navnet på. Det løser Shazam! Tænd app’en, tryk på knappen og vent så i få sekunder, og så har du navnet på den sang, du leder efter. SÅ smart!
Livet er for kort til at kede sig, og derfor husker vi også på at spille et sjovt spil engang imellem. Her er Kim Kardashians sjove spil et godt bud, men også Candy Crush, Wordfeud og Angry Birds er et hit!

Læs mere om

MestLæste