Det sker

Tegn på du er afhængig af Snapchat

Af Luise Gregersen 27. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du afhængig af Snapchat? Find ud af det her!

Vil <3 Snapchat. Faktisk vil vi gå så vidt som at indrømme, at vi nok er en smule afhængige af at sende sjove billeder og videoer på app'en.

Læs også: 12 tegn på du er afhængig af sociale medier

Er du også afhængig af Snapchat? Tjek de sjove tegn her.

Det første, du gør, når du vågner, er at tjekke din Snapchat. Hvad nu hvis du er gået glip af noget vigtigt?

Snapchat har overtaget Facebook og sms som dit primære kommunikationsmiddel.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du tjekker din score konstant.

Når du snapper med din BFF, ser det sådan her ud! Alle ved jo, at jo grimmere snaps I sender hinanden, jo stærkere er jeres venskab.

Læs også: Hvilket socialt medie passer til dig?

Du holder øje med, hvem der er på din liste over "Best Friends"…

… Og hvilke lister du selv er med på!

Hvis du ser en ny pige på 1. pladsen på dit crushs liste, spammer du ham med snaps, indtil du igen har overtaget den prestigefyldte titel!

Læs også: Derfor er du afhængig af Instagram

Du føler ikke længere skam over at tage fjollede selfies offentligt.

Du tager selfies til Instagram igennem Snapchat-app'en. Det er nemlig vildt irriterende, at din iPhones kamera automatisk spejlvender billedet #annoyed

Du bliver mere og mere kreativ med din brug af emojier og tegneværktøjet.

Når Snapchat lancerer nye funktioner, er du lidt skeptisk.

10appsviikkekanundvære

Tør du kigge tilbage på, hvad du har slået op på de sociale medier for mange år siden? Det kan altså både været ret sjovt og lidt skræmmende at skulle se sine gamle opdateringer igennem. Men det kan den her app – den opdaterer dig nemlig hver dag med det, du skrev på den samme dato inden for de seneste år. Det er altså sjovt!
Hvordan skulle vi kunne leve uden Snapchat? Vi elsker at sende billeder og videoer af, hvad vi går og laver, dele sjove situationer og have samtaler med vores venner, veninder, kærester og familie!
Musik skal der til, og det skal der specielt, når vi er på farten! Derfor er en lækker musikapp som Spotify et must på telefonen, så vi kan høre alle de største hits, når vi sidder i toget, i bussen eller cykler en tur. Vi supplerer selvfølgelig også med vores egen app: Vi Unge Radio!
Mobilbetaling bliver mere og mere populært, så udover at du altid lynhurtigt kan overføre en 10’er til en veninde, er der også flere butikker, der er begyndt at tage imod Mobilepay som betaling. Smart!
Hvad kan man lave, når man keder sig? Det kan Vi Unges helt egen app ”What2Shake” fortælle dig. Fortæl app’en, hvor du er, og så kommer den med en idé til, hvad du kan lave. Nemmere bliver det ikke!
Hvor meget bevægede du dig i går? Det kan Moves fortælle dig, og det er altså virkelig rart! Den tæller nemlig både, hvor langt du har løbet, hvor mange skridt du har gået, og hvor langt du har cyklet. Så når du kommer hjem efter en lang dag, kan du se tilbage på alle dine ruter, og hvor lange de var.
Duh, selvfølgelig kan vi ikke undvære Instagram! For det første har vi jo vores egen seje profil, hvor vi deler hyggelige stunder fra redaktionen, og så elsker vi at følge stjerner, venner og veninder derinde.
Beskeder uden emojis er som en film i sort/hvid – det er kedeligt! Derfor skal vi have masser af emojis ind i vores tastatur, så vi kan sende de små ikoner, lige meget hvilket humør vi er i!
Der er ikke noget værre end at være et sted, hvor der bliver spillet en sang, man ikke kan huske navnet på. Det løser Shazam! Tænd app’en, tryk på knappen og vent så i få sekunder, og så har du navnet på den sang, du leder efter. SÅ smart!
Livet er for kort til at kede sig, og derfor husker vi også på at spille et sjovt spil engang imellem. Her er Kim Kardashians sjove spil et godt bud, men også Candy Crush, Wordfeud og Angry Birds er et hit!

MestLæste