Det sker

Derfor er du afhængig af Instagram

Af Luise Gregersen 19. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tjekker du Instagram flere gange dagligt? Det er der en rigtig god grund til! Se her, hvorfor du er afhængig af Instagram.

Er det første du gør, når du vågner, at række ud efter din mobil og tjekke Instagram? Du er ikke alene! App'en er nemlig ekstremt vanedannende, viser ny forskning.

Læs også: Er du afhængig af sociale medier? Se de 12 tegn her!

Der er faktisk flere grunde til, at du simpelthen ikke kan stoppe med at swipe, scrolle og dobbelttappe på Instagram.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For det første er der FOMO (Fear Of Missing Out). Vi hader at gå glip af noget sjovt og takket være Instagram, ved vi altid præcis, hvad vores venner laver lige nu. Hvis du ikke har tjekket Instagram i lang tid, er der større risiko for, at du føler dig uden for.

Læs også: Sådan ændrer sociale medier din hjerne

Og så er der dét med de der likes. Takket være Instagrams fine filtre kan du få alle billeder til at se superlækre ud, og det er noget, der høster likes hos dine følgere. Et like giver et lille adrenalinkick, og det kan du faktisk godt blive lidt afhængig af!

Så hvis du simpelthen ikke kan lade være med at tjekke Instagram, så er du altså helt normal.

Debedstebeauty-Instagrams

Cecilie Gry Philipsen er indehaver af beauty-bloggen beautyjunkie.dk, og det afspejler hendes Instagram-profil i den grad! Hendes smukke billeder er fyldt med sukkersøde pastelprodukter, kysseklare læber og perfekte partylooks. Enjoy!
Anne Staunsager er en af Danmarks bedste makeup-artister. På hendes Instagram-profil får du et eksklusivt indblik i livet som makeup-artist, og så deler hun ud af sine favoritlooks, tips, tricks og ting, der inspirerer hende.
Modellen Rosie Huntington-Whiteley har en vildt inspirerende Instagram-konto! Hun poster masser af smukke billeder af sine catwalk-looks, sine yndlingsprodukter og meget mere.
Emily Weiss er grundlæggeren af beauty-sitet ”Into The Gloss”. Hun er et must-follow på Instagram, hvis du er til tips om de nyeste produkter, tricks til smukke negle og inspiration til lækker hud!
Skønhedsbloggeren Michelle Fawn har fået over en million Instagram-følgere på vildt kort tid! Følg hende, hvis du er vild med DIY’s, tutorials og vovede makeuptrends.
Makeup-mærket Maybelline har en vildt sej Instagram-konto. Ikke nok med, at du får scoopet om de nyeste produkter før dine veninder, så får du også tips og tricks til, hvordan du får det optimale ud af alle dine Maybelline-produkter!
Lauren Conrad og to andre beauty-addicts har startet en blog, der hedder thebeautydepartment.com. Bloggens Instagram-profil er smækfyldt med lækre billeder, inspiration og snydetricks, der gør din makeup smukkere end nogensinde før!

MestLæste