Det sker

Vi Unge Sommer ude nu: Få inspiration til hele din sommer

Af redaktionen 11. maj 2021
Nu kan du endelig få fat i Vi Unges helt nye og eksklusive sommer-krea-nummer, som netop er kommet på gaden. Bladet er spækket med inspiration til hele din sommer, hvad end du er på udkig efter lækre opskrifter, hyggelige DIY-projekter, den perfekte sommermode, god underholdning til de mere regnfulde dage eller noget helt femte - så finder du det i hvert fald alt sammen i Vi Unges nye sommer-krea-nummer.

Hvad kan du glæde dig til i det nye sommer-krea-nummer? 

LÆS OGSÅ: Trods ændringer: The Weeknd boykotter stadig The Grammys

DIY-projekter i lange baner

Er du løbet tør for inspiration til, hvad du kan bruge din sommer på? Hvorfor så ikke gå i gang med et hyggeligt DIY-projekt? I Vi Unges nye sommer-krea-nummer giver vi dig inspo til, hvordan du kan give en gammel trøje et helt nyt liv med farverigt broderi, hvordan du tager bordopdækningen til det næste niveau med hjemmelavet pynte-blade og evighedsblomster, hvordan du lavet dit eget seje indkøbsnet og en masse andre kreative projekter.

Lækre opskrifter til den søde tand

Det er ikke rigtig sommer uden søde sager! Du kan derfor godt finde forklædet frem og forkæle dig selv og dine nærmeste med opskrifter til den søde tand. I det nye sommer-krea-nummer giver vi dig en masse opskrifter til alle sommerens specialiteter – kølige is, hjemmelavet koldskål, søde kager og lækker morgenmad.

Serier, film og brætspil til regnvejrsdage

Selvom du nok allermest ser frem til solens varme stråler, kommer det måske ikke som en overraskelse for dig, at der er ingen dansk sommer uden lidt regn. I det nye sommer-krea-nummer kan du finde inspiration til god underholdning på de regnfulde dage. Du kan blandt andet finde popcornene frem og bingewatche én af de 20 film eller serier, du kan læse om i bladet. Du kan også udfordre din familie i ét af de 11 sjove brætspil, vi har fundet frem til dig. Enjoy!

Flotte mode-items til sommeren

Sommeren er lige på trapperne, og her bydes der både op til sommerfester, strandture og hyggeaftener. Men hvad skal man lige have på? Det behøver du ikke bekymre dig om længere. I det nye sommer-krea-nummer giver vi dig nemlig inspo til lækre outfits til alle sommerens begivenheder. Du kan godt begynde at finde sommerkjolerne og badetøjet frem fra tøjskabet!

God læselyst!

...Det her er bare nogle af de ting, du kan læse om i det nyeste sommer-krea-nummer. Hop en tur i dit lokale supermarked eller smut forbi en bladkiosk nær dig og få fingrene i bladet, der er spækket med kreativt indhold og inspiration til dig!

God fornøjelse!

LÆS OGSÅ: Selena Gomez spiller hovedrollen i en ny film om sociale medier – her er alt, du skal vide om filmen

Læs mere om

MegetMere