Det sker

Sådan undgår du underlige opkald på Snapchat

Af Marie Søndergaard 1. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den nye version af Snapchat sætter dine private oplysninger på spil. Se her, hvordan du beskytter dig selv.

Der er rigtig mange gode ting at sige om den nye version af Snapchat, for selve chatten er jo blevet så meget federe. Blandt andet kan man nu ringe til sine Snapchat-venner, selv om man ikke har deres telefonnummer, og det kan jo sådan set være fint nok, men det betyder også, at alle kan ringe til dig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Plus og minus ved den nye Snapchat-version

Det er jo ikke sikkert, at du har lyst til, at alle dine Snapchat-følgere skal have adgang til dit telefonnummer, men det er heldigvis rigtig nemt at skjule det, så du ikke pludselig får opkald fra nogen, du slet ikke har lyst til at tale med.

Læs også: Sådan fungerer præmierne på Snapchat

Du skal gå ind i Snapchat-appen, ind på ’Indstillinger’, ’Mobilnummer’ og så slukke for ’ Lad andre finde mig ved hjælp af mit mobilnummer’ – så skulle det være fixet!

Hvad synes I om den nye Snapchat-version?

Herunder kan du se, hvad dit crush' snapchats betyder!

Detbetyderditcrush’Snapchats

Hvis du og dit crush har snakket om en ting eller en situation, som han så efterfølgende snapper til dig, kan du godt regne med, at du betyder mere for ham end de andre, han snapper med. Han vil nok gerne lære dig bedre at kende, da sådan en snap er ekstra personlig!
Foto: Shutterstock
”Hundeøjne-selfien” eller ”jeg rynker lige panden-selfien” kan godt være et tegn på, at han gerne vil charmere dig og få din opmærksomhed. Du kan være ret sikker på, at han har et godt øje til dig!
Foto: Snapchat
Hvis dit crush sender dig megamange overmalede snaps (ham selv med lilla hår eller hans ven helt overtegnet med hår på brystet eller ild ud af munden), så er det nok fordi, han keder sig ret meget … Måske burde han bare blive kærester med dig, så han har noget at tage sig til!
Foto: Snapchat
Sender han dig en snap af hans nyindkøbte sneaks eller skjorte, kan du godt regne med, det er for at vise dig, at han har god stil.
Foto: Snapchat
Sender dit crush KONSTANT snaps, hvor han hænger ud med sine venner, kan det godt være for at vise dig, at han er god social – og elsker sine venner virkelig højt! Hvis snapsne går hen og bliver ulækre eller alt for drengehørms-agtige, så skal du nok lige overveje, om han også crusher på dig eller mere ser dig som en af drengene.
Foto: Snapchat
Hvis man har (god) humor, er man attraktiv! Hvis han sender dig sjove snaps, håber han sikkert på, at få en grineren snap-samtale op at køre med dig… Så hvis du har et godt comeback eller opdager noget sjovt, er det bare med at snappe igen!
Foto: Snapchat
Snapper dit crush forskellige tegn – for eksempel jeres forbogstaver, skyer, der ligner hjerter, eller tegner han selv hjerter, så det vist ret sikkert, at han er lidt crazy med dig. Cute!
Foto: Snapchat
Når dit crush snapper, at han hænger ud med sin hund, kan du godt regne med, det er fordi, han gerne vil vise dig, at han faktisk en ret omsorgsfuld fyr, der kan tage vare på andre end sig selv. Eller også håber han, at du først bliver vild med hans hund … og så efterfølgende får øjnene op for ham! Hæhæ.
Foto: Snapchat

Læs mere om

MestLæste