Det sker

Sådan undgår du Snapchat-virus

Af Oliver Kokholm Ungermann 3. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er en virus i omløb på Snapchat, som spredes til flere og flere, uden at brugerne selv ved det. Se her, hvordan du undgår den!

Virus er SÅ irriterende, og nu er der desværre kommet en i omløb på Snapchat, som folk ikke engang ved, at de er med til at sprede.

Læs også: Vidste du det her om Snapchat?

Når man først har den, sender man nemlig – uden at kunne se det selv – beskeder rundt til alle sine venner med et link, som giver virus, hvis man trykker på det. Og der er en risiko for, at bagmændende bag virussen kan gemme oplysninger fra din telefon. Det skriver mx.dk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Er du så uheldig, at du allerede er ramt, kan du heldigvis hurtigt fjerne den igen ved at gå ind i Snapchat-indstillinger og kigge efter tilføjelsesprogrammer/yderligere tjenester, du ikke kender. Dem skal du slå fra.

Læs også: Så galt kan det gå på Snapchat

Husk! Det er aldrig en god idé at trykke på noget, du ikke kender – heller ikke i en app!

Er du stødt på Snapchat-virussen?

I galleriet kan du lære seje Snapchat-tricks!

Snapchat:Tipsogtricks

Er du træt af, at der ikke kan stå så meget tekst i et snap? Gå ind i noter, tryk ”enter” en masse gange, kopier de tomme felter, og sæt dem ind i tekstfeltet på dit billede. Så kan du skrive laaaange sætninger!
Du kan se, hvor mange snaps du har sendt og modtaget på din egen profil – det er nemlig det, din Snapchat Score afslører.
Hvis du chatter med en person på Snapchat, og I begge holder den gule knap nede på samme tid, starter der en live video-chat i samtalen.
Vil du se et snap igen? Gå ind under ”indstillinger” og ”administrér yderligere tjenester”. Her kan du slå ”Afspil igen” til, hvilket giver dig mulighed for at gense ét snap om dagen – men kun det seneste, du har åbnet.
Savner du flere farver end dem, du kan se i baren i højre hjørne? Hold fingeren nede på farverne og kør den rundt på skærmen – så får du flere muligheder, heriblandt sort og hvid.
Har du taget et billede, der ville få prikken over i’et ved at få et filter på? Swipe til højre eller venstre, og vælg frit!

MestLæste