Det sker

Ordet, der giver dig flere likes på Facebook

Af Luise Gregersen 9. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal din Facebook-opdatering have flere likes på Facebook? Se her, hvilket ord du skal bruge!

Måske ved du allerede, at Facebook vælger, hvilke opslag der vises på din newsfeed ved hjælp af en vildt kompliceret algoritme, som du lige så godt kan opgive at forstå, med mindre du er et data-geni med en IQ på cirka tusind!

Læs også: Få 10 procent flere likes med dette hashtag

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men hvad, du nok ikke ved, er, at nogle kloge mennesker har fundet ud af, at der er et enkelt ord, som algoritmen altid sender til tops på newsfeeden. Det ord er tillykke!

Facebook-algoritmens mål er nemlig at favorisere de opdateringer, der kan opnå flest delinger, likes og kommentarer. Og det kan tillykke-beskeder tilsyneladende! Så når du bruger ordet tillykke, vil der være flere, der ser dit opslag, og derfor vil du automatisk få flere likes.

Læs også: Få flere followers på Instagram

Så skynd dig at ønske dig selv tillykke med hvad som helst på Facebook! Der behøver ikke at være en anledning. Trykkede du kun én gang på snooze-knappen i morges? Det fortjener et tillykke på Facebook! Har du endelig gået dine Converse All Stars til? Kæmpe tillykke! Det er bare med at komme i gang.

Debedstebeauty-Instagrams

Cecilie Gry Philipsen er indehaver af beauty-bloggen beautyjunkie.dk, og det afspejler hendes Instagram-profil i den grad! Hendes smukke billeder er fyldt med sukkersøde pastelprodukter, kysseklare læber og perfekte partylooks. Enjoy!
Anne Staunsager er en af Danmarks bedste makeup-artister. På hendes Instagram-profil får du et eksklusivt indblik i livet som makeup-artist, og så deler hun ud af sine favoritlooks, tips, tricks og ting, der inspirerer hende.
Modellen Rosie Huntington-Whiteley har en vildt inspirerende Instagram-konto! Hun poster masser af smukke billeder af sine catwalk-looks, sine yndlingsprodukter og meget mere.
Emily Weiss er grundlæggeren af beauty-sitet ”Into The Gloss”. Hun er et must-follow på Instagram, hvis du er til tips om de nyeste produkter, tricks til smukke negle og inspiration til lækker hud!
Skønhedsbloggeren Michelle Fawn har fået over en million Instagram-følgere på vildt kort tid! Følg hende, hvis du er vild med DIY’s, tutorials og vovede makeuptrends.
Makeup-mærket Maybelline har en vildt sej Instagram-konto. Ikke nok med, at du får scoopet om de nyeste produkter før dine veninder, så får du også tips og tricks til, hvordan du får det optimale ud af alle dine Maybelline-produkter!
Lauren Conrad og to andre beauty-addicts har startet en blog, der hedder thebeautydepartment.com. Bloggens Instagram-profil er smækfyldt med lækre billeder, inspiration og snydetricks, der gør din makeup smukkere end nogensinde før!

MestLæste