Det sker

Nyt Vi Unge på gaden: Smugkig i bladets indhold her

Nikita Hoffmann Andersen 21. juli 2022
Det nye Vi Unge er på gaden den 21. juli 2022, og her kan du smugkigge i bladets indhold om blandt andet Harry Styles, Coster-Waldau-søstrene fra "Salsa" og 00'er-inspirerede toppe.

Hvad kan du glæde dig til i det nye Vi Unge?

Harry Styles fra A-Å

Han behøver næppe en introduktion, men for god ordens skyld får du den alligevel: Harry Styles blev verdensberømt med boybandet One Direction. Det populære band er på pause, men det samme kan ikke siges om Harry Styles: Han rydder magasinforsider, fylder koncertsteder, inspirerer med sin unikke stil og gør sig bemærket på det store biograflærred. Du får alle detaljerne om ikonet i det nye Vi Unge.

100 spørgsmål om ALT

Hvor meget ved du egentlig om … alt? Test dig selv, din bedste veninde, søster eller far i disse 100 spørgsmål om alt fra nationalsange til Kardashian-familien.

Coster-Waldau-søstrene om sex, grænser og piger, der onanerer

18-årige Safina Coster-Waldau og 21-årige Filippa Coster-Waldau spiller over for hinanden i den nye DR-serie “Salsa”, hvor omdrejningspunktet er unge kvinder og sex. Vi har talt med dem om sex på skærmen (og i virkeligheden), om deres seje tøj i serien, om hvordan det er at arbejde sammen som søstre, og om de selv ville være på sex-appen “Drift”.

Guide: Bliv din egen bedste ven

Du kender den sikkert: Den indre stemme, der kan være noget så selvkritisk og hård og kan forvandle dig til din egen største fjende. Selv om det er sådan for mange, er det ikke meningen, at det skal være sådan. Vi har allieret os med en psykolog, som guider dig til at blive din egen bedste ven.

Bumser på ryggen og lår, der gnider mod hinanden 

Sommer er lig med varme temperaturer og dermed mindre tøj. Det kan være, det er lige dig, men det kan også være, du får en mild form for angst ved tanken om bumser på ryggen og stropbluser og tamponer og pool-parties. Vi Unges klummeskribent Ida-Sophia tænker højt …

Vi elsker toppe 

Vi har for længst slået fast, at 00’erne er tilbage, og dermed er den lille top blevet fast inventar i vores garderobe. I det nye blad har vi samlet vores favoritter, og hvordan vi styler dem.

Tests 

Glæd dig til at finde ud af, hvilken fastfoodkæde, du er, og om du og dit crush er et match.

Under dynen 

Vi gør dig klogere på kondomer, og så får du en ekstralang sexy novelle (der er baseret på virkelige hændelser).

God læselyst!

Læs mere om

MegetMere