Det sker

Nyt Vi Unge på gaden: Bliv klogere på kærligheden

Af redaktionen 6. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er det helt nye Vi Unge endelig på gaden, og det er fyldt med artikler om noget af det mest evigtgyldige, nemlig kærlighed. Du kan blandt andet blive klogere på, hvordan det er at tilhøre en seksuel minoritet eller, hvordan det er at miste en, man elsker. Du kan også få et godt grin ved at læse om de mest kiksede dates til dags dato.

Hvad kan du glæde dig til i det nye Vi Unge-blad?

LÆS OGSÅ: Ida-Sophia: ”Der er ikke noget facit, når det kommer til kærlighed”

Masser af kærlighed

Det nyeste Vi Unge er endelig kommet på gaden og her er temaet KÆRLIGHED. Vi sætter fokus på kærlighed i alle facetter og former.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kæmpe kærlighedsinterview med Moody og Augusta

I det nye Vi Unge kan du møde parret Josefine Moody og Augusta Valentine. De mødte hinanden over Tinder, og her slog det med det samme gnister mellem de to. Man kan vist godt kalde det for kærlighed ved første swipe. Parret åbner op om, hvordan det er at være i et parforhold, at tilhøre en seksuel minoritet og at springe ud til sine venner og familie.

Når du mister en, du elsker

I det nye Vi Unge har vi taget en snak med Mille, der for to år siden mistede sin elskede mormor. Hun fortæller, hvordan det er at opleve sorg, når en, man holder af, dør, og så giver hun gode råd til, hvordan man på den bedste måde håndterer sorgen.

Læsernes mest kiksede dates

Har du nogensinde prøvet at være på en date, hvor alt bare gik i vasken? Så er du ikke den eneste. I det nye Vi Unge kan du læse om læsernes mest kiksede dates, og vi kan godt love dig for, at det er nogle helt tåkrummende nogle af slagsen…

Billige mode-items og beauty-produkter

Du kender måske det der med at finde en trøje, som passer perfekt ind i din garderobe? Eller måske har du fået øje på en ny vandfast mascara, som du bare må eje? Men så kigger du på prisen og indser, at det ikke kommer til at ske… Det skal du ikke bekymre dig om længere. Vi har i det nye Vi unge fundet frem til mode-items til under 400 kr. og beauty-produkter til under 200 kr. Så kan du nemt få sparet op til en fin garderobe og udvidet dit makeup-sortiment uden, at du går helt broke.

Et fint hårband og krymmel til din bagning

Er du vild med fine detaljer, der kan få dig til at se og føle dig lidt ekstra? Så er det godt, at du med det nye Vi Unge får en fin pastelfarvet hårbøjle med, så du kan sporte dit bedste Blair Waldorf-look! Men det er ikke kun dit look, der bliver Gossip Girl-cool. I det nye blad får du også en pose krymmel med, så du kan gøre dine bagekreationer ligeså ekstra, som du er!

God læselyst!

...Det her er bare nogle af de ting, du kan læse om i det nyeste Vi Unge. Hop en tur i dit lokale supermarked eller smut forbi en bladkiosk nær dig og få fingrene i det nye blad, der er spækket med indhold - lige til DIG!

God fornøjelse!

LÆS OGSÅ: Test: Er du afhængig af kærlighed?

MestLæste