Messenger-spil fodbold
Det sker

Nyt hemmeligt Messenger-spil

Af Sisse Tvegaard Andersen 17. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er blevet tid til at udfordre dine venner i endnu et sjovt Messenger-spil.

Kan du huske det hemmelige basketball-spil i Messenger-appen, der helt sikkert gjorde dig lidt afhængig tidligere på året? Nu er der er nyt Messenger-spil til dig, for det er nemlig også blevet muligt at spille fodbold i appen. Nice!

Læs også: Kender du det hemmelige Messenger-spil?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en fodbold-emoji til en af dine venner for at udfordre ham eller hende til et spil. Når du har sendt den, skal du trykke på emojien for at starte spillet. Nu handler det om at holde bolden i luften ved at trykke på den hele tiden. Den af jer, der kan holde bolden i luften længst tid, har vundet. Det lyder enkelt, men det er megasvært og virkelig sjovt.

Læs også: Derfor skal du have mobilen med alle steder

Hvem skal du udfordre til at jonglere med bolden? 

I galleriet kan du få 10 tips til at få dit mobilbatteri til at holde længere: 

10tipstilatreddebatterietdinmobil

Skru ned for lysstyrken

Lyset på din skærm stjæler jo så meget batteri, så skynd dig at skrue ned for lysstyrken, hvis du er ved at løbe tør. Du skal bare gå ind i ’Indstillinger’ og ’Skærm & lysstyrke’.

Slå lokaltjenester fra

Det er en rigtig god idé at slå lokaltjenesterne fra, hvis du vil spare på batteriet. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Anonymitet’ og ’Lokaltjenester’.

Find den strømslugende app

Nogle apps skal bruge meget mere strøm end andre, så hvis du går ind i ’Indstillinger’ og ’Batteri’, kan du finde ud af, hvilke apps der bruger allermest strøm og overveje, om det virkelig er nogle apps, du har brug for, hvis det betyder, at din iPhone megatit er flad på batteri.

Luk alle apps

Du har sikkert en masse apps åbne, og det sluger altså batteri. Tryk to gange på ’Home’-knappen, og luk de åbne apps på iPhonen. 

Sluk for dine apps

Selv om du lukker en app, er der stadig nogle, som står og trækker batteri – som for eksempel Facebook og Twitter. Dem har du sikkert ikke lyst til at slette, men du kan faktisk slukke for dem, så de ikke står og opdaterer hele tiden. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Generelt’ og ’Opdater apps i baggrunden’, og sluk appen der.  

Slå push-beskeder fra

Hvis du får en besked, hver gang din veninde liker dit Instagram-billede, eller dit idol skriver noget på Twitter, så er det klart, at dit batteri bliver hurtigt opbrugt. Slå push-beskederne fra ved at gå ind i ’Indstillinger’ og ’Meddelelser’ og slå meddelelser fra i selve appen. 

Slå mobil-data fra

Hvis din mobil trækker data, bruger den også automatisk strøm. Gå derfor ind i ’Indstillinger’ og ’Mobil’, og slå mobildata fra. Så er du ikke længere på nettet, men du kan stadig ringe og sende beskeder, og du kan være på wi-fi. 

Slå visuelle effekter fra

Hvis du har en baggrund, som bevæger sig, så er det klart, at din mobil bruger meget strøm. Overvej, om du skal skifte til en baggrund, der ikke er dynamisk.

Slå energibesparende funktion til

En af fordelene ved opdateringen til iOS 9 er, at du kan sætte din mobil på energibesparende funktion, indtil du kan komme til at lade den op. Det betyder, at den ikke står og trækker mails, opdaterer apps, og de visuelle effekter bliver slået fra. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Batteri’, og slå funktionen til.

Sæt tiden på automatisk lås ned

Er du en af dem, der ikke lige får låst mobilen, når du bruger den, så kan den faktisk ligge længe og lyse, før den automatisk låser. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Generelt’ og ’Automatisk lås’, og sæt den ned til 30 sekunder.

Læs mere om

MegetMere