snapchat
Det sker

Ny stalking-funktion på Snapchat

Af Cecilie Rosfort-Nees 10. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det bare os, eller er det den her Snapchat-funktion, vi har ventet på for evigt?

Er vi enige om, at hvis der er én ting, vi mangler på Snapchat, er det muligheden for at kunne se folks snaps mere end én gang? - UDEN at vedkommende finder ud af det selvfølgelig!

Vores bønner er blevet hørt i Snapchats nye update! Du kan ikke genafspille en snap i smug, men du kan noget, der faktisk er akkurat lige så godt: Du kan nemlig spole tilbage og se den samme snap igen og igen og igen ...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Det tænker din flirt om dig på Snapchat

I venstre side kan du vælge "next snap" eller - tada ... - "go back". Det er lidt det samme, som du kender fra Instagrams Stories.

Læs også: Sådan charmerer du ham på Snapchat

Vi er ret sikre på, at vi bliver fans af denne nye feature - både alle de gange vi kommer til at trykke for hurtigt, og ikke mindst, når der er en bestemt Snap fra en bestemt person, vi bare er nødt til at se ALT for mange gange i træk... Det eneste minus er selvfølgelig, at updaten her også giver andre mulighed for at se vores knap så hotte snaps i mere end 10 sekunder nu. Hm ...

Tjek, hvad dit crush mener på Snapchat ...

Detbetyderditcrush’Snapchats

Hvis du og dit crush har snakket om en ting eller en situation, som han så efterfølgende snapper til dig, kan du godt regne med, at du betyder mere for ham end de andre, han snapper med. Han vil nok gerne lære dig bedre at kende, da sådan en snap er ekstra personlig!
Foto: Shutterstock
”Hundeøjne-selfien” eller ”jeg rynker lige panden-selfien” kan godt være et tegn på, at han gerne vil charmere dig og få din opmærksomhed. Du kan være ret sikker på, at han har et godt øje til dig!
Foto: Snapchat
Hvis dit crush sender dig megamange overmalede snaps (ham selv med lilla hår eller hans ven helt overtegnet med hår på brystet eller ild ud af munden), så er det nok fordi, han keder sig ret meget … Måske burde han bare blive kærester med dig, så han har noget at tage sig til!
Foto: Snapchat
Sender han dig en snap af hans nyindkøbte sneaks eller skjorte, kan du godt regne med, det er for at vise dig, at han har god stil.
Foto: Snapchat
Sender dit crush KONSTANT snaps, hvor han hænger ud med sine venner, kan det godt være for at vise dig, at han er god social – og elsker sine venner virkelig højt! Hvis snapsne går hen og bliver ulækre eller alt for drengehørms-agtige, så skal du nok lige overveje, om han også crusher på dig eller mere ser dig som en af drengene.
Foto: Snapchat
Hvis man har (god) humor, er man attraktiv! Hvis han sender dig sjove snaps, håber han sikkert på, at få en grineren snap-samtale op at køre med dig… Så hvis du har et godt comeback eller opdager noget sjovt, er det bare med at snappe igen!
Foto: Snapchat
Snapper dit crush forskellige tegn – for eksempel jeres forbogstaver, skyer, der ligner hjerter, eller tegner han selv hjerter, så det vist ret sikkert, at han er lidt crazy med dig. Cute!
Foto: Snapchat
Når dit crush snapper, at han hænger ud med sin hund, kan du godt regne med, det er fordi, han gerne vil vise dig, at han faktisk en ret omsorgsfuld fyr, der kan tage vare på andre end sig selv. Eller også håber han, at du først bliver vild med hans hund … og så efterfølgende får øjnene op for ham! Hæhæ.
Foto: Snapchat

Læs mere om