pige sender snaps til sin kæreste
kærlighed

Send de her 7 søde snaps til din kæreste

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 7. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Din udkårne vil selvfølgelig gerne overøses med opmærksomhed fra dig, så kom i gang med at sende de her syv søde snaps til din kæreste.

Det er let at flirte med hinanden og holde kontakten over sommeren, når man har Snapchat. Din kæreste bliver med garanti altid glad for at få en snap fra dig, men mon ikke han bliver endnu gladere, hvis du lige har gjort lidt ekstra ud af den? Her er syv ideer til søde snaps, der er lidt sjovere end en sort skærm med et ”Hvad laver du?” skrevet hen over.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Scor en kæreste med snaps

Søde snaps til din kæreste:

1. Brug de sjove filtre

Der er nye filtre på Snapchat hver dag, så det er megalet at sende fjollede snaps ud. Din kæreste vil elske at se lidt selvironi fra din side, så hold dig ikke tilbage.

2. Send en video

Din kæreste vil elske at få en lille video fra dig. Du behøver ikke engang sige noget i den. Lad være med at bruge alle de ti sekunders video, du har til rådighed. Et kort lille klip giver ham lyst til at se mere.

3. Snap hans favoritter

Ser du hans yndlingsfilm, lytter til hans yndlingsband eller spiser hans yndlingschips? Så snap ham, så han ved, at de ting minder dig om ham.

4. Slip din indre kunstner løs

Kom i gang med at bruge tegnefunktionen, og send din kæreste et lille mesterværk. Han ved sikkert godt, hvor lang tid det kan tage at tegne i Snapchat, så han bliver glad for at se, at du har brugt al den tid på ham.

5. Sød selfie

Din kæreste synes, at du er smuk, som du er, så en sød selfie – uden en masse filtre på – vil blive rigtig godt modtaget. Drop duckface, og send ham i stedet et sødt smil.

Test dig selv: Er du afhængig af Snapchat?

6. Fortæl ham, at du savner ham

Det er altid rart at få at vide, at man er savnet. Især her i sommerferien, hvor det jo sagtens kan være, at der går lang tid imellem, I kan se hinanden.

7. Del dine oplevelser

Få din kæreste til at føle sig som en del af alle dine sommeroplevelser gennem dine snaps. Send ham en video fra en koncert, et billede af den smukke solnedgang på stranden eller en sjov hilsen fra campingvognen med hele din familie. Uanset hvad, du skal lave i ferien, vil han elske at se med.

I galleriet kan du læse, hvad dit crush' snaps betyder!

Detbetyderditcrush’Snapchats

Hvis du og dit crush har snakket om en ting eller en situation, som han så efterfølgende snapper til dig, kan du godt regne med, at du betyder mere for ham end de andre, han snapper med. Han vil nok gerne lære dig bedre at kende, da sådan en snap er ekstra personlig!
Foto: Shutterstock
”Hundeøjne-selfien” eller ”jeg rynker lige panden-selfien” kan godt være et tegn på, at han gerne vil charmere dig og få din opmærksomhed. Du kan være ret sikker på, at han har et godt øje til dig!
Foto: Snapchat
Hvis dit crush sender dig megamange overmalede snaps (ham selv med lilla hår eller hans ven helt overtegnet med hår på brystet eller ild ud af munden), så er det nok fordi, han keder sig ret meget … Måske burde han bare blive kærester med dig, så han har noget at tage sig til!
Foto: Snapchat
Sender han dig en snap af hans nyindkøbte sneaks eller skjorte, kan du godt regne med, det er for at vise dig, at han har god stil.
Foto: Snapchat
Sender dit crush KONSTANT snaps, hvor han hænger ud med sine venner, kan det godt være for at vise dig, at han er god social – og elsker sine venner virkelig højt! Hvis snapsne går hen og bliver ulækre eller alt for drengehørms-agtige, så skal du nok lige overveje, om han også crusher på dig eller mere ser dig som en af drengene.
Foto: Snapchat
Hvis man har (god) humor, er man attraktiv! Hvis han sender dig sjove snaps, håber han sikkert på, at få en grineren snap-samtale op at køre med dig… Så hvis du har et godt comeback eller opdager noget sjovt, er det bare med at snappe igen!
Foto: Snapchat
Snapper dit crush forskellige tegn – for eksempel jeres forbogstaver, skyer, der ligner hjerter, eller tegner han selv hjerter, så det vist ret sikkert, at han er lidt crazy med dig. Cute!
Foto: Snapchat
Når dit crush snapper, at han hænger ud med sin hund, kan du godt regne med, det er fordi, han gerne vil vise dig, at han faktisk en ret omsorgsfuld fyr, der kan tage vare på andre end sig selv. Eller også håber han, at du først bliver vild med hans hund … og så efterfølgende får øjnene op for ham! Hæhæ.
Foto: Snapchat

Læs mere om

MestLæste