Det er let at flirte med hinanden og holde kontakten over sommeren, når man har Snapchat. Din kæreste bliver med garanti altid glad for at få en snap fra dig, men mon ikke han bliver endnu gladere, hvis du lige har gjort lidt ekstra ud af den? Her er syv ideer til søde snaps, der er lidt sjovere end en sort skærm med et ”Hvad laver du?” skrevet hen over.

Læs også: Scor en kæreste med snaps

Søde snaps til din kæreste:

1. Brug de sjove filtre

Der er nye filtre på Snapchat hver dag, så det er megalet at sende fjollede snaps ud. Din kæreste vil elske at se lidt selvironi fra din side, så hold dig ikke tilbage.

2. Send en video

Din kæreste vil elske at få en lille video fra dig. Du behøver ikke engang sige noget i den. Lad være med at bruge alle de ti sekunders video, du har til rådighed. Et kort lille klip giver ham lyst til at se mere.

3. Snap hans favoritter

Ser du hans yndlingsfilm, lytter til hans yndlingsband eller spiser hans yndlingschips? Så snap ham, så han ved, at de ting minder dig om ham.

4. Slip din indre kunstner løs

Kom i gang med at bruge tegnefunktionen, og send din kæreste et lille mesterværk. Han ved sikkert godt, hvor lang tid det kan tage at tegne i Snapchat, så han bliver glad for at se, at du har brugt al den tid på ham.

5. Sød selfie

Din kæreste synes, at du er smuk, som du er, så en sød selfie – uden en masse filtre på – vil blive rigtig godt modtaget. Drop duckface, og send ham i stedet et sødt smil.

Test dig selv: Er du afhængig af Snapchat?

6. Fortæl ham, at du savner ham

Det er altid rart at få at vide, at man er savnet. Især her i sommerferien, hvor det jo sagtens kan være, at der går lang tid imellem, I kan se hinanden.

7. Del dine oplevelser

Få din kæreste til at føle sig som en del af alle dine sommeroplevelser gennem dine snaps. Send ham en video fra en koncert, et billede af den smukke solnedgang på stranden eller en sjov hilsen fra campingvognen med hele din familie. Uanset hvad, du skal lave i ferien, vil han elske at se med.

I galleriet kan du læse, hvad dit crush' snaps betyder!

Det betyder dit crush’ Snapchats