instagram
Det sker

Ny Instagram-funktion kan hjælpe din veninde

Af Marie Søndergaard 18. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har din veninde det så dårligt, at hun har brug for hjælp? Nu kan du bruge Instagram til at sørge for, hun får det bedre.

Det kan være svært at vide, hvad man skal gøre, hvis ens veninde har det rigtig skidt. Du ved, hun har brug for hjælp, men hvordan får man det lige sagt på en god måde, og hvordan skal man præcis sørge for, at hun får hjælp af nogen, der har forstand på det?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 11 stjernepiger, du skal følge på Instagram

Det vil Instagram nu gerne hjælpe med. Appen udruller nemlig snart en funktion, hvor du anonymt kan anmelde en venindes eller vens billede, og så får personen en notifikation om, at en følger er bekymret.

Læs også: Denne kage lukkede Instagram-konto

Forestil dig, at din veninde lægger et billede ud af sig selv, hvor hun giver udtryk for, hvor dårligt hun har det. Måske har hun ikke lyst til at leve mere, eller hun afslører måske, at hun har skadet sig selv. Du kan så anmelde billedet, og din veninde får en notifikation om, at nogen har på fornemmelsen, hun ikke har det godt.

Instagram vil så foreslå nogle forskellige muligheder for hjælp. Det kan både være kontaktoplysninger til en ven, til en hjælpelinje, eller det kan være konkrete tips til, hvordan man får det bedre med sig selv. Vi synes, det er et ret fint tiltag af Instagram. Hvad tænker I?