Teenagepiger følger med på Instagram
Det sker

Derfor SKAL du følge de her stjernepiger på Instagram

Af Sisse Tvegaard Andersen 26. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Grineflip, modeinspiration og tankevækkende politiske budskaber. Der er masser af gode grunde til at følge den her seje flok på Instagram.

Vil du en tur med bag kulisserne på serier som "Pretty Little Liars" og film som "Mig før dig"? Vil du vide, hvordan livet som model ser ud, og hvor stjernerne tager hen på ferie? Eller er du vild med fan-art og sjove memes? Så skal du skynde dig ind på Instagram og trykke "Følg" på de her stjernepiger.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere: Det vidste du (måske) ikke om Instagram

Mange af stjernerne er rigtig gode til at lægge billeder ud af deres liv, og hvis du vælger de rigtige profiler at følge, kan du både få masser af inspiration til din garderobe, idéer til sød venindehygge og virkelig flotte fotos.

Vi har samlet et galleri med de sødeste, sjoveste og skøreste stjerneprofiler på Instagram, og du kan se det lige her:

StjernepigerInstagram

Instagram Lucy Hale
Lucy Hale@lucyhalePå hendes Instagram får du … LA-stemning, cute venindeselfies og et spændende kig bag kulisserne på ”Pretty Little Liars”.
Foto: Instagram/lucyhale
Instagram Anna Kendrick
Anna Kendrick@annakendrick47På hendes Instagram får du … fine kjoler, fjollede selfies og virkelig sjove billedtekster.
Foto: Instagram/annakendrick47
Instagram Chloe Moretz
Chloe Moretz@chloegmoretzPå hendes Instagram får du … masser af politiske budskaber, fashionable fotoshoots og ret ofte også et par glimt af hendes hotte kæreste Brooklyn Beckham.
Foto: Instagram/chloegmoretz
Instagram Amanda Seyfried
Amanda Seyfried@mingeyPå hendes Instagram får du … primært billeder af Amandas hunde, men også andre dyrebilleder og … strikke- og hækleprojekter?!?
Foto: Instagram/@mingey
Instagram Emilia Clarke
Emilia Clarke @emilia_clarkePå hendes Instagram får du … et ærligt og afslappet kig ind i filmverdenen – hun har blandt andet delt et billede af sig selv på toilettet på settet af ”Game of Thrones”! – og masser af søde og sjove hashtags.
Foto: Instagram/emilia_clarke
Instagram Kendall Jenner
Kendall Jenner@kendalljennerPå hendes Instagram får du … indblik i et virkelig glamourøst liv, flotte modelbilleder og de sødeste throwbacks af hende og Kylie.
Foto: Instagram/kendalljenner
Instagram Blake Lively
Blake Lively@blakelivelyPå hendes Instagram får du ... misundelsesværdig mode, mange billeder af smykker og en overraskende plat humor, som helt sikkert får dig til at grine.
Foto: Instagram/blakelively
Instagram Willow Smith
Willow Smith@willowsmithPå hendes Instagram får du … kunstneriske fotografier, skæve tanker og seriøst flotte fan-tegninger.
Foto: Instagram/willowsmith
Instagram Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens@vanessahudgensPå hendes Instagram får du … flotte farver, inspiration til dit bohemelook og lyst til at rejse verden rundt ligesom Vanessa.
Foto: Instagram/vanessahudgens
Instagram MØ
@momomoyouthPå hendes Instagram får du … et kig ind i livet på turné, fine fotos og 90’er-mode, du ikke kan lade være med at blive inspireret af.
Foto: Instagram/momomoyouth
Instagram Tyra Banks
Tyra Banks@tyrabanksPå hendes Instagram får du … alt fra model-undervisning over madbilleder til selfies med mor og virkeligt skøre memes. Tyra er for vild – også på Instagram.
Foto: Instagram/tyrabanks

Læs mere om

MestLæste