ny_app_vil_beloenne_dig_for_at_bruge_mindre_tid_paa_telefonen.
Det sker

Ny app belønner dig, når du bruger mindre tid på telefonen

Af Josephine Sjelhøj 2. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Synes du også, at du bruger for meget tid på din telefon? Så vil en ny app belønne dig med gavekort til blandt andet H&M for at holde pauser fra skærmtiden. Læs mere om, hvordan det fungerer her.

Kender du også det med at scrolle gennem alle dine apps for at kurere kedsomhed? Og kan du hurtigt bruge flere timer om dagen på at tjekke de samme notifikationer på Instagram igen og igen? Så er denne app måske noget for dig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Breakpoints4U har udviklet en app, som skal hjælpe dig og andre unge med at holde flere pauser fra telefonen. Formålet med appen er at hjælpe dig og andre unge til at blive mere bevidste om mobilforbrug. Samtidig håber skaberne bag Breakpoints4U på, at et sundere forhold til mobilen gør, at færre vil føle, at de er nødt til at bruge meget tid på sociale medier for at følge med andre.

LÆS OGSÅ: 3 tips til dig, som vil passe på dit mentale helbred

Hver tredje pige, der går i 9. klasse har nemlig følt sig stresset, fordi streaken på Snapchat var ved at løbe ud. Mange oplever også, at for meget tid på de sociale medier giver et dårligere nærvær med de mennesker, der er omkring en.

Selvom man kan få rigtig meget ud af sociale medier, er det stadig vigtigt at holde pauser fra mobilen for at sikre en bedre hverdag og et gladere sind.

LÆS OGSÅ: Guide: Få dine drømme til at gå i opfyldelse

Ved at holde pauser på 20, 30 eller 40 minutter kan man gennem Breakpoints4U vinde gavekort til H&M, Nike, Zalando, Ticketmaster, Tivoli, IKEA og mange flere steder. Appen giver både daglige gavekort på 50 kr. og ugentlige gavekort på 250 kr. til de 3 bedste brugere om ugen.

Så hvis du er god til at holde pauser kan du måske se frem til fede belønninger.

Appen er tilgængelig i App Store, og den er helt gratis at downloade.

MestLæste