The Sims
Det sker

Nu kommer "The Sims" på mobil

Af Nadia Laas Hansen 16. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG! "The Sims" til mobilen er verdens bedste nyhed!

Vi har brugt timevis på at skabe de perfekte simmere hjemme foran computeren. Men snart har vi ikke længere brug for en computer for at spille "The Sims".

Læs også: 10 ting du kender, hvis du har spillet alt for meget "The Sims"

"The Sims" kommer nemlig som spil til mobilen - både iPhone og Android. YAY!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi er ret spændte på at se, hvad spillet kan på mobilen; vil man kunne se ligeså mange detaljer som på en stor skærm? Og er spillet det samme eller kommer der nye regler?

Du kan se en trailer for "The Sims" på mobilen her

Ting du kender, hvis du har spillet alt for meget "The Sims":

10ting,dukender,hvisduharspilletaltformeget”TheSims”

Du har brugt flere TIMER på at lave den helt perfekte simmerSkal kæben være bred eller smal? Hvad med næsen? Og hvilket outfit vil være perfekt til denne her simmer? Der bliver tænkt over ALT!
Du har lavet dig og dit crush som simmereOg jeres ”The Sims”-versioner har kysset, fået børn og erklæret deres evige kærlighed til hinanden.
Du har set din "The Sims"-familie brænde op… fordi du ikke lige havde fået købt en brandalarm til komfuret.
Du har luret på din simmer i badet… og zoomet helt ind på hans eller hendes pixelerede krop.
Du har nægtet dine simmere mad, søvn og toiletbesøg”Du må spise, når du har fået det skide færdighedspoint!”
Du har fanget pizzabudetDu har bestilt en pizza, og når pizzabudet kommer, har du så fjernet hoveddøren, så han ikke kan komme ud igen. Damen fra socialforvaltningen har i øvrigt fået samme behandling, hvis hun kom for at tage dit barn fra dig.
Du har brugt snydekoder for at leve det fede livDet var jo meget sjovere at have frit spil, når der skulle bygges palæer og købes møbler.
Du har snakket ”The Sims”-sprog”Sul-sul” og ”Oh Feebee Lay” er måske volapyk for de fleste, men du forstår det bedre end dit eget modersmål.
Du elsker dramaSelv om du hader drama i det virkelige liv, elsker du det i ”The Sims”. Så dine spil er typisk fyldt med affærer, familiefejder og dramatiske dødsfald.
Du har bevidst myrdet en simmerDu er ikke stolt af det, men du har højst sandsynligt lokket en simmer ned i poolen for så derefter at fjerne stigen og se ham drukne.