The Sims
Identitet

10 ting, du kender, hvis du har spillet alt for meget ”The Sims”

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 8. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
… og det er altså ikke kun rare ting, dine ”The Sims”-figurer har været udsat for.

Computerspillet ”The Sims” giver dig mulighed for at lave en familie, give dem et hjem og træffe alle deres store livsbeslutninger for dem - og som spiller kan du helt selv bestemme, om det skal gå dine simmere godt eller mindre godt (eller helt katastrofalt!).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En ting er sikkert: Som ”The Sims”-gamer er det ret sandsynligt, at du indimellem er mere investeret i dine simmers liv, end du er i dit eget.

Læs også: Hør Bryan Rice syger på "The Sims"-sprog

Det er et af de mest vanedannende spil, vi kender, og når man spiller ”The Sims” i timevis, er der nogle ting, som man med garanti oplever. Her har vi samlet 10 af de sjoveste, og mon ikke du kan genkende nogle af dem?

Læs også: Megasjovt menstruationsspil

Se de sjove ”The Sims”-situationer i galleriet:

10ting,dukender,hvisduharspilletaltformeget”TheSims”

Du har brugt flere TIMER på at lave den helt perfekte simmerSkal kæben være bred eller smal? Hvad med næsen? Og hvilket outfit vil være perfekt til denne her simmer? Der bliver tænkt over ALT!
Du har lavet dig og dit crush som simmereOg jeres ”The Sims”-versioner har kysset, fået børn og erklæret deres evige kærlighed til hinanden.
Du har set din "The Sims"-familie brænde op… fordi du ikke lige havde fået købt en brandalarm til komfuret.
Du har luret på din simmer i badet… og zoomet helt ind på hans eller hendes pixelerede krop.
Du har nægtet dine simmere mad, søvn og toiletbesøg”Du må spise, når du har fået det skide færdighedspoint!”
Du har fanget pizzabudetDu har bestilt en pizza, og når pizzabudet kommer, har du så fjernet hoveddøren, så han ikke kan komme ud igen. Damen fra socialforvaltningen har i øvrigt fået samme behandling, hvis hun kom for at tage dit barn fra dig.
Du har brugt snydekoder for at leve det fede livDet var jo meget sjovere at have frit spil, når der skulle bygges palæer og købes møbler.
Du har snakket ”The Sims”-sprog”Sul-sul” og ”Oh Feebee Lay” er måske volapyk for de fleste, men du forstår det bedre end dit eget modersmål.
Du elsker dramaSelv om du hader drama i det virkelige liv, elsker du det i ”The Sims”. Så dine spil er typisk fyldt med affærer, familiefejder og dramatiske dødsfald.
Du har bevidst myrdet en simmerDu er ikke stolt af det, men du har højst sandsynligt lokket en simmer ned i poolen for så derefter at fjerne stigen og se ham drukne.

Læs mere om